22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: gyönyörű gólokkal nyert az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: gyönyörű gólokkal nyert az Érdi VSE

Remek hangulatú mérkőzésen szép gólokat szerezve győzött 3-1-re a Kelen SC ellen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában. Limperger Zsolt együttesében Németh Gábor Vince, Koós Gábor és Gera Dávid is betalált.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Remek hangulatban kezdődött az Érdi VSE Kelen SC elleni hazai mérkőzése az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában, hiszen a klub szurkolói egy egész lelátót lefedő molinóval ünnepelték az egyesület fennállásának századik évfordulóját.

A mérkőzés viszont már nem hozott ilyen látványos játékot, bár mindkét csapatnak voltak lehetőségei, a kapuk kevés alkalommal forogtak veszélyben, először a félidő derekán egy baloldali szabadrúgás után Bozsoki Imre csúsztatott mellé érdi részről, majd bő tíz perccel később Kertész Ferencnek kellett védenie egy bátor vendég löketet.

A félidő végére megélénkült a meccs és az érdiek egyre inkább átvették a kezdeményezést, de előbb Kollega Krisztián lövését védte Zima Ádám, majd Koós Gábor távoli kísérlete kerülte el a kaput.

A szünet előtt aztán góllá érett az érdiek fölénye, amikor Koós baloldali szabadrúgását Németh Gábor Vince Zima mellett pöckölte a kapuba (1-0).

A fordulás után Koós és Kollega helyzeteivel az érdiek álltak közelebb a második gólhoz és ez egy óra játék után eredményre is vezetett, amikor a hazaiak egy mintaszerű akciót vezettek, majd Koós fineszes megoldást választva a tizenhatosról, a védők gyűrűjében emelt Zima felett a hosszú felsőbe (2-0).

Újabb néhány perccel később tovább növelte előnyét az Érdi VSE, amelynél Kertész Bence, Varga Tamás és Gera Dávid összjátéka után utóbbi volt eredményes (3-0).

Bár ezt követően Borbély Bence vezethetett ziccert és már Kertészt is elfektette, lövését Bozsoki sikeresen blokkolta, megakadályozva ezzel a vendégek szépítését.

Az érdiek öröme a vezetés ellenére sem lehetett felhőtlen, hiszen a hajrá előtt sérülés miatt Kollega Krisztiánt és Koós Gábort is le kellett cserélni.

Sőt, újabb pillanatokkal később már összejött a szépítés a vendégeknek, amikor Soós Dávid tudott élni az előtte adódó lehetőséggel (3-1), de a hajrában már nem tudott közelebb kerülni a Kelen SC, így az Érdi VSE 3-1-es győzelmet aratott.

“Láttam múlt héten a Kelent, egy fiatal, nagyon gyors társaság, ezért fontos volt, hogy ne jöjjenek mögénk és bár egyszer-kétszer sajnos ez sikerült, de biztató, hogy három nullig nem volt kapura lövése az ellenfélnek. Az már kevésbé biztató, hogy három null után kicsit belealudtunk a meccsbe, de hálistennek, ennek most nem lett meg a következménye, de a jövőben jobban oda kell erre figyelnünk”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Nem találtuk a saját játékunk ritmusát, ezért különösen az első félidőben kevés helyzetet tudtunk kidolgozni az eddigi mérkőzéseinkhez képest. A második félidőben a hazai vezetés ellenére próbáltunk mindent megtenni, de ez ilyen mérkőzés volt. Újoncként egy rutinos csapat otthonában játszottunk és nekünk ezt a rutint is tapasztalnunk és szoknunk kell”

– értékelte a találkozót a vendégek vezetőedzője, Harmati Tamás.

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 22-én, 16 órától az ETO FC Akadémia vendégeként lép pályára, a következő hazai mérkőzésre pedig szeptember 26-án, 16 órától az SC Sopron ellen kerül sor.   

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
Érdi VSE – Kelen SC 3-0 (1-0)
Érd, 300 néző. V.: Kakuk (Zahorecz, László I. S.)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Gera D. (Kovács B., 90. p.), Pallagi, Koós (Molnár D., 72. perc) – Révész, Kollega (Kertész B., 64. p.), Varga T.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Kelen SC: Zima – Kertai (de Oliveira, 73. p.), Horváth M., Lipcsei Á. – Babinszky, Pintér B. (Rédly, 73. p.), Lustyik (Borbély, a szünetben), Erdei A., Egyed (György, 80. p.) – Tímári, Soós
Vezetőedző: Harmati Tamás
Gól: Németh G. V. (42. perc), Koós (60. perc), Gera D. (68. p.), ill. Soós (74. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email