22_03_29_erdmost_nincskep

Felmérik, hány patkány van Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Felmérik, hány patkány van Érden

Jövő héten kezdődik és augusztus közepéig tart az a felmérés, amiben azt vizsgálják, hogy Érd város közigazgatási területén a közterületek és a csatornahálózat vonatkozásában mennyire számít városunk patkányoktól fertőzött területnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ennek céljából zárt szerelvényekben (etetőládákban) irtószert nem tartalmazó, úgynevezett monitor kockák kerülnek kihelyezésre – közölte az önkormányzat.

Felhívták a figyelmet, hogy a kihelyezett etetőládák  egészségre veszélyes anyagot nem tartalmaznak, sorszámmal ellátottak és elhelyezésük dokumentált, ezért arra kérik a lakosságot, hogy a kihelyezett etetőládák épségére fokozottan ügyeljenek, azokat a monitoring pontról elmozdítani TILOS!

A felmérés befejezése után a kiértékelést követően történik a célzott vegyszeres kezelés. A felmérés lényege, hogy megelőzzüé a környezet felesleges vegyszerterhelését.

***

Érd önkormányzata az egész város területén megelőző rágcsálómentesítést végez. A védekezés a közterületeken és a csatornahálózatokban zajlik negyedévente, előre ütemezetten. De, hogy mit tegyünk, ha patkányt látunk, IDE kattintva olvashatja el!

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email