22_03_29_erdmost_nincskep

Ezer maszkot oszt szét az önkormányzat

22_03_29_erdmost_nincskep

Ezer maszkot oszt szét az önkormányzat

December 22-től ezer maszkot oszt szét rászorulók és idősek között az önkormányzat a Szociális Gondozó Központ segítségével. A maszkokat négyesével kapják meg az érintettek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

December 22-én 140 adag meleg ételt oszt szét a Szociális Gondozó Központ, amely az étel mellé mindenki négy maszkkal ellátott csomagot is ad – tudtuk meg Bereiné Petrik Máriától, a Szociális Gondozó Központ megbízott vezetőjétől. Hozzátette, azok a családok és rászorulók is kapnak a csomagból, akiknek karácsonyfát adományoztak.

„A családsegítő szolgálatnál is hagyunk maszkokat, így aki betér oda, annak rögtön tudunk adni” – tette hozzá Bereiné Petrik Mária.

Szűcs Gábor alpolgármester hangsúlyozta, az önkormányzat a járvány teljes időszaka alatt is mindent megtesz a védekezésért.

„Ezért ezer darab maszkot fogunk kiosztani városszerte a város legelesettebbjeinek, hátrányos helyzetű családoknak és egyedülálló időseknek”

– fogalmazott Szűcs Gábor, megjegyezve, körülbelül 250 családot vagy rászorulót érint ez az akció.

Beszámolt arról is, hogy a mostani maszkosztáson az önkormányzat saját készletéből oszt, de elmondta azt is, hogy januárban lesz egy újabb forduló, amikor egy felajánlásnak köszönhetően osztanak ki újabb ezer maszkot.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email