22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb tizenöt karácsonyfa a rászorulóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb tizenöt karácsonyfa a rászorulóknak

Múlt héten Csőzik László polgármester közbenjárásával egy érdi vállalkozó húsz karácsonyfát ajánlott fel rászoruló érdi családok számára. Az akció most folytatódott és újabb tizenöt rászoruló idős karácsonyát teszi szebbé a Szociális Gondozó Központ.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bereiné Petrik Mária, a Szociális Gondozó Központ megbízott vezetője elmondta, tizenöt fát vettek át a karácsonyfákat felajánló Art&Gardentől, melyet hamarosan ki is szállítanak a rászorulóknak.

„Elsősorban egyedül élő időseknek és nagycsaládosoknak szeretnénk elvinni, akik nem tudják megengedni maguknak, hogy fát vegyenek” – kezdett bele Bereiné Petrik Mária. Hozzátette: nem csak a fával ajándékozzák meg a rászorulókat, hanem szaloncukrot és habkarikát is adnak melléjük, hogy fel tudják díszíteni azokat.

„Az ügyfeleink közül kerülnek ki az adományozottak, illetve nagyon sok időssel úgy találkozunk, hogy betelefonálnak, hogy szükségük van valamire” – jegyezte meg. „Mivel nyilvánosak az elérhetőségeink, sok idős ember megkeres bennünket, hogy mire lenne szüksége és mi azt megpróbáljuk teljesíteni” – zárta mondandóját a megbízott vezető.

Palkó Dénes, az Art&Garden szakmai vezetője elmondta, minden évben adományoznak a rászorulóknak. „Nordmann, ezüst és luc fajaink vannak, a szép fákból vegyesen választottunk tizenöt darabot. Hogy kinek mekkorára van szüksége, azt a Szociális Gondozó Központ dönti el” – fogalmazott.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email