22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: az érdi baloldali politikusok rombolása már a 2000-es évek elején elkezdődött

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: az érdi baloldali politikusok rombolása már a 2000-es évek elején elkezdődött

Az Érdi Fidesz magyarázatot vár Csőzik Lászlótól, hogy a 2000-es évek elején milyen érdekek motiválták arra, hogy átadja a csatornázási programot az SZDSZ-es Demszky Gábor vezette fővárosnak – mindezt úgy, hogy a projekt során az érdiek által fizetendő hozzájárulás a duplájába került volna, ha a főváros valósítja meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A baloldali-liberális ellenzéknek semmi sem drága, minden árat megfizettetnének az emberekkel azért, hogy a hatalom akár egy kis szeletét is megkaparinthassák. Érden alkalmazott zsoldosaik a pártközponttól kapott utasítások szerint járnak el – itt is elkezdtek szervezkedni, egyelőre nem túl nagy sikerrel, de annál hangosabban előadva – jelentette ki Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Mint mondta, tavaly tavasszal a parlamenti választás előtt baloldali liberális politikusok arról beszéltek, hogy leállítanák a Modern Városok Programját – vagyis, ha hatalomra kerültek volna, nem épülhetett volna meg az új rendőrkapitányság, nem nyílhatott volna meg a járásbíróság, nem épülne fel a két új közép- és két új általános iskola, illetve óvoda, nem épülhetne meg a komplex szociális gondozó intézmény.

– Nemrég újból elővették ezt a lemezt, Budapesten már arról beszélnek, hogy leállítanák a Modern Városok Programját, a Liget-beruházást. Érden is leállítanák a helyi városliget felépítését – a helyi bloggerek, illetve azok, akik mögöttük állnak, több éve ezt mondják. Ez a rombolás nem tavaly kezdődött: a 2002-ben a szocialista-szabaddemokrata városvezetés azzal kezdte tevékenységét, hogy azonnal leállította a csatornázási program tervezését – bár korábban komoly munka folyt azért, hogy Érd és a környező települések összefogjanak, az új városvezetés átadta a projektet a fővárosnak. A program azonnal leállt, és öt évig nem történt szinte semmi az ügyben. 2007-tól a fideszes városvezetésnek igen nagy erőfeszítésébe került, hogy kimozdítsa a holtpontról a csatornázási programot, amit elődei Csőzik László aktív közreműködésével vakvágányra tereltek. Csőzik László elképzelése az volt, hogy átjátssza a programot a fővárosnak és akkori párttársainak, többek közt Demszky Gábor SZDSZ-es polgármesternek. Még ennyi idő után is érdemes magyarázatot kérni arra, hogy Csőzik Lászlót milyen érdekek motiválhatták arra, hogy a csatornaberuházás lehetőségét úgy adja át fővárosnak, hogy ezzel az érdiek által fizetendő hozzájárulás kétszer annyiba – számítások szerint 500.000 forintba – került volna, mint amennyiért a fideszes városvezetés végül megvalósította? Ezt a tervét meghiúsítottuk, a csatornázást megvalósítottuk, annak ellenére, hogy az MSZP képviselői 2008-ban kihúzták a szavazógépet, és egyáltalán nem voksoltak. A baloldal nem tanul, nem lesz okosabb, megy tovább azon az úton, amelyen mindig is járt: a rombolás útján. Mára az egész ország megbénítása vált az egyetlen programpontjukká. Azt hallottuk, különféle szervezkedésekbe fogtak: arra kérjük őket, csak óvatosan, ne tegyenek kárt a városban, annak mindennapi életében. Bár egységesnek hazudják magukat, olyan szervezeteket is feltüntetnek maguk mögött, amelyek már nem léteznek, vagy nem kívánnak részt venni az úgynevezett összefogásban – hangsúlyozta a szóvivő.

Az Európai Parlamenttel kapcsolatos legújabb hírekkel kapcsolatban Simó Károly úgy fogalmazott: Soros emberei újra színt vallottak.

– A brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők bevándorláspárti kórusa az EP keddi ülésén újra arról prédikált, hogy be kell telepíteni a migránsokat. Ehhez ki kell dolgozni egy kiszámítható mechanizmust. A DK képviselői ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok pénzügyi hozzájárulását sürgették a migráció menedzselésében. Ismét egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros terv mentén halad, nemhiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel legalább húsz alkalommal az utóbbi időben – jegyezte meg Simó Károly.

– Ő mozgatja a szálakat, nemcsak Brüsszelben, hanem a magyar ellenzéknél is. Ha rajtuk múlna, Európából rövid idő alatt bevándorlókontinenst csinálnának. Ez az EP-választás tétje – zárta szavait.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email