22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődött az oltási hét!

22_03_29_erdmost_nincskep

Elkezdődött az oltási hét!

November 22. és 28. közötti időszakra a kormány oltási akcióhetet hirdetett, ennek köszönhetően a kórházak megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül reggel 7-től este 7-ig várják az első, második vagy harmadik oltásra érkezőket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az oltással nem rendelkezők regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontokra, ők érkezési sorrendben, regisztráció után kapják meg a vakcinát. Az előzetesen regisztráltak és időpontot foglalók elkerülhetik a várakozást.

A térségben Törökbálinti Tüdőgyógyintézet a legközelebbi oltópont a Munkácsy Mihály utca 70. szám alatt.

Az oltásra érkezők vigyék magukkal személyi irataikat (személyi igazolvány, TAJ-kártya), a második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat, illetve ha van rá lehetőség, vigyék magukkal kinyomtatva, kitöltve és aláírva a hozzájáruló nyilatkozatot, illetve maszkot is.

Az oltási akcióhét országszerte 101 megyei és városi kórházban zajlik november 22. és 28. között minden nap reggel 7 és este 19 óra között.

Az oltópontokon ötféle vakcina áll rendelkezésre: a Pfizer/BiONtech, a Moderna, az AstraZeneca, a Janssen és a Sinopharm.

Az oltási akcióhéten azok is érkezhetnek időpontfoglalás nélkül a kórházi oltópontokra, akik a megerősítő harmadik oltásukat szeretnék felvenni. Mindenkinek ajánlott a harmadik oltás felvétele, aki elmúlt 18 éves és már több mint 4 hónap eltelt a legutóbbi oltása óta.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email