22_03_29_erdmost_nincskep

Egy lebukás, két bűncselekmény

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy lebukás, két bűncselekmény

Egy diósdi férfi tett feljelentést az Érdi Rendőrkapitányságon június 8-án délelőtt. Mint mondta, előző nap Diósd egyik utcáján leparkolta teherautóját, ebédelni ment, és mikor visszaért, nem várt látvány fogadta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tehergépkocsiból eltűnt egy motoros sövénynyíró, egy elektromos láncfűrész és egy gallyazó fűrész is.

Az érdi rendőrök forró nyomon kezdték meg az ügy felderítését. A helyszínen talált nyomok alapján azonnl összefüggésbe hozták az esettel a 27 éves É. Andrást, akit a helyi járőrök június 9-én este otthonában elfogtak, majd előállítottak.

A nyomozás során kiderült, hogy az érdi férfi számlájára írható egy szomszédos településen lévő építkezésről bejelentett lopás is – innen hasonló gépeket lopott el. Fény derült arra is, hogy a bűncselekményeket nem egyedül követte el, társát még keresik a rendőrök. A nyomozók az ellopott gépek egy részét megtalálták és visszajuttatták jogos tulajdonosához.

A férfi a kihallgatásán mindkét lopást beismerte. A 27 éves férfi ellen lopás bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email