22_03_29_erdmost_nincskep

Csőzik László Érd új polgármestere

22_03_29_erdmost_nincskep

Csőzik László Érd új polgármestere

A szavazatok 99,98 százalékának feldolgozása mellett dr. Csőzik László a szavazatok 49,80 százalékával megnyerte a polgármester-választást. T. Mészáros András a voksok 40,61 százalékát, míg Tekaurer Norbert 9,59 százalékát szerezte meg. (Videóval frissítve)

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Képviselői mandátumot szerzett Antunovits Antal (1-es egyéni választókerület), Simó Károly (2-es EVK), Lengyel Péter (3-as EVK), Balla Imre (4-es EVK), Gregus László (5-ös EVK), Szűcs Gábor (6-os EVK), Tetlák Örs (7-es EVK), Andrasek Mónika (8-as EVK), dr. Asztalos Éva (9-es EVK), Csornainé Romhányi Judit (10-es EVK), Csépán István (11-es EVK), Gál Alex (12-es EVK). Kompenzációs listás képviselők: dr. Bács István, Demjén Attila, Fülöp Sándorné, T. Mészáros András, Tekauer Norbert.

Az Érd TV Híradójának összefoglalóját itt tekinthetik meg:

Érden a választási részvétel 48,45 százalékos volt, az 55003 választópolgárból 25013 szavazott, míg 29990-en nem voksoltak – derül ki a Nemzeti Választási Iroda honlapján közzétett adatokból.

– Éreztük, hogy nyerésre állunk, az utca hangulata azt sugallta, hogy az emberek változást akarnak, de hogy ilyen fölényes győzelmet fogunk aratni, azt még én sem hittem volna. A tizenkét egyéni választókerületből tízet megnyertünk; ez azt jelzi felénk, hogy az emberek nagy elvárásokkal vannak irántunk – nyilatkozta Csőzik László az Érd TV-nek adott interjújában.

T. Mészáros András tudósítónknak elmondta: a választási eredmény nagy csalódást hozott számára.
– Gratulálok a győzteseknek. Remélem, be fogják tartani az ígéreteiket. Végig kell gondolni, mit rontottunk el, hogy Érd lakosai többségében nem bíztak bennünk, és azt is, vajon ez a választás igazságos volt-e. Az eredményét, illetve a mai napon történteket meg kell vizsgálni – tette hozzá.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email