Az útépítéseket hiányolja az Érdi Fidesz

Az új városvezetés a választási ígéretéhez képest nem épített egy négyzetcentiméter járdát, sem utat, csak bizonyos felújításokat kezdett el - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke.

A Fidesz-KDNP-s politikus közölte: az új városvezetés leállította az régi által kidolgozott útfejlesztési koncepciót. Hozzátette: így kisebb szakaszokat meg lehet ugyan építeni, de abból nem áll össze a „nagy rend, ami lehetővé teszi az egész úthálózat felújítását, megépítését”.  

„Ha nem szerezzük meg azt a 60-70 milliárd forintot, ami ehhez kell, csak toldozgatás-foldozgatás a sorsa az útépítésnek, nem pedig egy tervezett, az egész város lakosságának életminőségét javító folyamat” - jelentette ki.

(Hogy mely utcák kaptak aszfaltot az új városvezetés ideje alatt, és hogy épül fel az útépítési program, arról itt és itt és itt, valamint itt és itt, itt, itt, itt és itt olvashat.

A politikus elmondta azt is, hogy Aradszki András országgyűlési képviselő „az egészség útjára lépett, rehabilitálják, és tegnap sikerült egy ZOOM-os megbeszélésen értekezni. Rövidesen, remélem, két-három hónapon belül teljes mértékben meggyógyul, és újra a választókerület rendelkezésére tud állni”.