22_03_29_erdmost_nincskep

Zenei hét a parkvárosi nyári táborban

22_03_29_erdmost_nincskep

Zenei hét a parkvárosi nyári táborban

A nyolc héten át tartó nyári napközis táborban idén a gyerekek minden turnusban más-más mesterséggel ismerkedhetnek meg. A szakmák közül ezen a héten a hangszerkészítéssel foglalkoznak és az egyes programokat is e köré csoportosítják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A táborba rendszeresen hívnak vendégelőadókat is, a héten pedig Cseke Szabolcs gyerekzenész látogatott el Parkvárosba, aki több hangszert is bemutatott és énekelt a résztvevőknek.

– Idén is a saját dalaimat hoztam el a gyerekeknek, illetve különböző hangszereket, amik közül lehet, hogy nem lesz minden ismerős nekik. Itt van például egy cajón, ami egy doboz, ezen ülök. Hoztam egy hegedűt, amin valóban autentikus, magyar népzenét játszom, ez mindig része a műsoromnak a gyerekdalok mellett. Van még itt egy hangdrum, amin nagy örömmel játszom és taníhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg is rajta a zenélést, magyarul pedig tündérdobnak neveztem el az óvodások kedvéért. Ezek mellett egy gitárral szoktam lekísérni a dalaimat. Azt láhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy az óvodás és alsós iskolás korosztály nagyon szereti a hangszereket, az élő muzsikát, és még azt is megbocsájtják, hogy nem ismert dalokat énekelek. A közvetlenség megszólítja őket, illetve minél több hangszerrel érkezem, annál érdekesebb számukra a program. A hegedűvel szoktam kicsit azzal játszani, hogy különböző vicces hangokat adok ki, ők pedig utánozzák – mondta el az Érd TV-nek a gyerekzenész.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email