22_03_29_erdmost_nincskep

Összefogás az autista gyerekek táboroztatásáért

22_03_29_erdmost_nincskep

Összefogás az autista gyerekek táboroztatásáért

Mint azt korábban megírtuk, „szakemberhiány miatt” az autista gyerekek nem vehetnek részt az ingyenes Erzsébet-táborokban, ezért Zádori Henrietta, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület alapítója akciót hirdetett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Civilek, magán- és közéleti szereplők, alapítványok adományait kérte és kapta is meg, amiből táboroztatni tudják az érintett gyerekeket. A helyszínt a Szepes Gyula Művelődési Központ biztosítja.

Andrasek Mónika, a Szövetség Érdért frakció képviselője és a városvezetés összehívott egy fórumot az SNI-s gyermekek fejlesztésével foglalkozó egyesületeknek és szakembereknek, ahol egymásra talált a Szikra Tehetséggondozó Egyesület és a Tetőtől Talpig Fejlesztő Alapítvány.

„Nagyon hasonló a hozzáállásuk, mondanivalójuk és tettrekészségük, mint a miénk, adódott, hogy együtt dolgozzunk, egy cél érdekében, így már a táborban is közreműködnek majd a Tetőtől Talpig munkatársai. Szeptembertől pedig együtt fogunk tartani bizonyos fejlesztéseket, hogy minél több SNI-gyermek kaphassa meg a szükséges terápiát és több szülőnek tudjunk segíteni. Megnyíltak előttünk olyan kapuk is, amelyek eddig csukva voltak. Ez egy óriási előrelépés nemcsak nekünk, hanem az egész városnak és az eddig ellátatlan gyermekeknek is” – mondta Zádori Henrietta.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email