22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a tavalyi bronzérmes vendégeként folytatja az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a tavalyi bronzérmes vendégeként folytatja az ÉRD

Az előző idényben harmadik helyen végző Motherson Mosonmagyaróvári KC SE vendégeként lép pályára a női kézilabda NB I 2. fordulójában szeptember 17-én, 18 órától az ÉRD. A mérkőzést a Szigetköz Sport YouTube-csatornáján élőben közvetítik!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár Horváth Roland együttese a nyitókörben, hazai pályán 27–22-es vereséget szenvedett a Váctól, a találkozón becsülettel küzdöttek Kopecz Barbaráék, akikre viszont a második fordulóban újabb nehéz feladat vár, hiszen az előző idényben bronzérmet szerző Mosonmagyaróvár vendégeként kell extrát nyújtaniuk.

A Lajta-partiak nem épp a leghálásabb ellenfél ellen kezdték az új idényt, hiszen az FTC-Rail Cargo Hungaria 37–26-ra verte őket a Népligetben.

Gyurka János együttese a nyáron azonban tovább erősödött, többek között a korábbi érdi válogatott irányítóval, Tóth Gabriellával, de érkezett a Fraditól a beálló, Pásztor Noémi, a cseh válogatott Michaela Konecna, a kapus Mistina Kitty és két balkezes légiós, a montenegrói jobbátlövő, Tanja Asanin és a jobbszélső, Ana Kojic is.

Az ÉRD és a Mosonmagyaróvár eddig tizenháromszor találkozott egymással, ebből tizenkétszer a bajnokságban, egyszer felkészülési mérkőzésen. Az NB I-ben az ÉRD kilencszer győzte le a Mosonmagyaróvárt, miközben az MKC háromszor örülhetett.

A Lajta-partiak pályaválasztásával az ÉRD eddig ötször nyert, azonban az UFM Arénában eddig kétszer vizitáltak a Pest megyeiek, ez alatt egyszer nyertek, egyszer vereséget szenvedtek.

A szeptember 17-én, 18 órakor kezdődő Motherson Mosonmagyaróvári KC SE–ÉRD mérkőzést Sándor László és Szikszay Csaba vezeti.

Női kézilabda NB I, 2. forduló
09.17., 18.00:
Motherson Mosonmagyaróvári KC SE–ÉRD

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email