22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: jó formában várja a kuparangadót az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: jó formában várja a kuparangadót az ÉRD

Február 16-án, 16 órától zárt kapuk mögött a Békéscsabai ENKSE-t fogadja a női kézilabda Magyar Kupa negyedik körében az ÉRD. Ha győznek Horváth Rolandék, bejutnak a sorozat legjobb nyolc csapata közé. A mérkőzést az erdmost.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉRD–Békéscsabai ENKSE mérkőzést az erdmost.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük!

Már a legjobb nyolc közé jutás a tét a TIPPMIX Női Magyar Kupa negyedik körében, ahol az ÉRD február 16-án, 16 órakor a Békéscsabai ENKSE-t fogadja az ÉRD Aréna zárt kapui mögött.

Kiss-Walfisch Mercédeszék ugyan február 7-én a bajnokságban is összecsaptak volna a viharsarkiakkal, de az ellenfélnél több koronavírus-fertőzöttet is regisztráltak, így sem az ÉRD, sem a Szombathely elleni találkozóira nem tudott kiállni Vida Gergő együttese.

Ez pedig mindenképp kedvez az érdieknek, akik még január végén Kisvárdán értek el bravúrt az akkori egygólos sikerrel, majd múlt pénteken hasonlóan nagy tettet hajtottak végre, miután öt góllal, 27–22-re nyertek Székesfehérváron.

A Békéscsaba nincs könnyű helyzetben, hiszen a koronavírus-fertőzések mellett számos játékos sérülés miatt nem bevethető, ezért sem tudott kiállni az ÉRD és az SZKKA elleni bajnokikra sem. Legutóbb január 27-én léptek pályára Vida Gergő lányai, amikor Fehérváron kaptak ki hét góllal. Emellett a bajnokság további tíz találkozóját is elveszítették, így jelenleg pont nélkül állnak az utolsó helyen.

A Magyar Kupában azonban összejött a továbbjutásuk, ehhez a harmadosztályú Euronovex USE vendégeként nyertek 39–25-re. Az ÉRD – a Békéscsabához hasonlóan – a harmadik körben csatlakozott a sorozatba, ahol a másodosztályú Hajdúnánási SK vendégeként elért győzelemmel jutott tovább.

A negyedik körben hat párharcot rendeznek, a továbbjutók mellé csatlakozik a sorozathoz a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria is.

A február 16-án, 16 órakor kezdődő ÉRD–Békéscsabai ENKSE mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti.

A mérkőzést az érdmost.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük!

Női kézilabda Magyar Kupa, 4. forduló
02.16., 16.00:
ÉRD–EUbility Group Békéscsabai ENKSE

A Magyar Kupa negyedik fordulójában a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Azonos osztályú csapatok esetén amennyiben a rendes játékidőben döntetlen születik, akkor a vendég együttes jut tovább.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email