22_03_29_erdmost_nincskep

Később rendezik meg a Pest Megye Szépe gálaestjét

22_03_29_erdmost_nincskep

Később rendezik meg a Pest Megye Szépe gálaestjét

Március 20-ára tervezték a Pest Megye Szépe verseny gáláját - ekkor kerül a győztes fejére a korona –, ám a vírushelyzet miatt csúszik ez az időpont. Több új dátum is szóba került (május, június, illetve szeptember), de egy biztos: lesz királynőválasztás. A döntős lányok egyelőre pihennek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bada Zoltán versenyigazgató az ÉrdFM 101,3-nak elmondta: a helyszín nem változik, idén is a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház ad otthont a gálának. Tervben van egy május eleji időpont, de nem sok esélyt látnak arra, hogy a gálaműsort a tavasz folyamán megrendezhessék. A következő lehetséges időpont a június 11-e.

„Bízom ebben a dátumban. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a versenyzőkkel. Szomorúak a kialakult helyzet miatt, és szeretnének színpadon állni. Ha a júniusi időpontot is felülírja a kialakult helyzet, akkor őszre halasztjuk a versenyt, de mindenképp lesz Pest Megye Szépe választás” – hangsúlyozta Bada Zoltán, aki elmondta azt is: a járáspróbák, egyéb rendezvények elmaradnak a gyülekezési tilalom miatt – még szerencse, hogy ennek bevezetése előtt több alkalmat meg tudtak szervezni.

„Jó pár hetes gyakorlás kell majd. Ezért nem is szeretnénk a tilalom feloldását követő időpontra kitűzni a gálát – profi csapattal szeretnénk színpadra állni, ahogy eddig is” – hangsúlyozta Bada Zoltán.

A versenyigazgató elárulta azt is, hogy látványos gálaestre készülnek, több fellépővel, köztük egy sztárelőadóval.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email