22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a Gárdonyi jelöltjeit

22_03_29_erdmost_nincskep

Ifjúsági önkormányzati választás: bemutatjuk a Gárdonyi jelöltjeit

Szeptember 27-én újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a négy érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hüse Nikolett, a Gárdonyi diákpolgármester-jelöltje

Hüse Nikolett tizenhét éves, most kezdi a tizenegyedik évét a Gárdonyi iskolában. Mint lapunknak fogalmazott: már alsós korában is szeretett belelátni a „nagyok” dolgaiba. Sok feladatot vállalt az iskola diákönkormányzatánál; különféle rendezvényeket szervezett, táncokat tanított be – ami testhezálló feladat volt számára, hiszen óvodás kora óta sportol, versenytáncol. Ettől a tanévtől kezdve már csak küzdősportokat űz, mostanáig táncolt is. Emellett úszott, kézilabdázott. Szereti a csapatsportokat, mert nagyon jó érzés számára, ha csapatban dolgozhat. Ilyenkor a szívét-lelkét beleadja. A jövőjét is a sport vonalán képzeli el: érettségi után a Testnevelési Egyetemre készül, sportpszichológus szeretne lenni.  Az a fajta, aki folyamatosan pörög, és keveset ül a négy fal között; sokat sétál a kutyájával, vagy játszik a keresztlányával. Mindezek mellett a tanulásra is sok időt fordít.

A Gárdonyi diákképviselő-jelöltjei:

Dénes Domonkos

Gimnázium 10.A osztályos tanulója. Hobbim a veterán motorok gyűjtése, illetve restaurálása, emellett szabadidőmben sokat vagyok társaságban, és előszeretettel tartok előadásokat az első és második világháború haditechnikájáról, illetve stratégáiról. 13 éve élek Érden, ezért átláhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg az érdi fiatalság helyzetét, éppen ezért testhezálló feladatnak érzem a képviselőséget, szeretném elősegíteni, hogy közösségünk tovább épülhessen, mindezt érdekes programok, illetve rendezvények által kívánom elérni.

Weibert Adél

Weibert Adél vagyok, az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 11/b osztályos tanulója. Gyerekkorom óta versenyszerűen táncolok. Talán ennek köszönhetően is szeretek csapatban dolgozni, rendezvényeken részt venni és szerepelni. Iskolán Diákönkormányzatának is aktív tagja vagyok. A z itt szerzett tapasztalatokat is szeretném kamatoztatni az Ifjúsági Önkormányzat tagjaként. Szavazz rám szeptember 27-én!

Havril Koppány

Születésemtől fogva Érden lakom. Jelenleg az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 10/a osztályos tanulója vagyok. Életem szerves részét képezi a sport. Közel öt éve vízilabdázom és rajongok a kézilabdáért. Utóbbiból nemsokára játékvezetői képesítést is szerzek. Úgy gondolom, hogy a csapatsportban szerzett tapasztalataimat, gondolok itt az együttműködésre, csapatmunkára vagy akár a toleranciára, kamatoztatni tudom az Ifjúsági Önkormányzat képviselőjeként is. Szavazz rám szeptember 27-én és ígérem, hogy változatos, élményekben gazdag tanév elé  néz majd Érd Ifjúsága.

Szikszai Dzsennifer

A nevem Szikszai Dzsenifer 17 éves, a Gárdonyi Géza gimnázium 11/A-s tanulója. Születésem óta Érden élek és már 7 éve a Gárdonyi iskolában végzem tanulmányaim. Idén újra indultam a választáson diákképviselőként, viszont most még több ötlettel és odaadással. Megbízható, szorgalmas, figyelmes és nyitott ember vagyok.. Célom, hogy diáktársaim mindennapjait minél színesebbé és szórakoztatóbbá    tegyem az elkövetkezendő évben.

Veres Kristóf

15éves vagyok, kiskorom óta Èrden lakom. Budafokon végeztem az általános iskolát, most az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban vagyok 10.b osztályos tanuló. Már 10 éve néptáncolok. Rendszeresen járok fellépésekre, versenyekre. Emellett 5 éve focizok a Budafok LC csapatában. A kitűzött feladatokat igyekszem a lehető legjobban elvégezni. Mindig lehet rám számítani. Nagyon fontosnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg , hogy egy összetartó érdi diákközösség jöjjön létre. Ehhez kérem a segítségedet. Szeptember 27.én szavazz a Gárdonyira meg persze rám.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email