22_03_29_erdmost_nincskep

Halászléparti a Duna-parton

22_03_29_erdmost_nincskep

Halászléparti a Duna-parton

Július 12-én, vasárnap tartja immár hagyományos családi napját az Érd és Környéke Horgászegyesület. Ahogy azt már megszokhattuk, a halászléfőző verseny mellett készül egy nagy üstnyi hallé az érdeklődő közönségnek, a tavalyi megmérettetés győztese jóvoltából. Idén még egy meglepetéssel készülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Berényi Andrásnétól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a horgászok már mindent előkészítettek a családi napra: rendbetették a Molnár utca végén található kis tisztást, lenyírták a füvet, a gazt, és szombatra terveznek még egy szúnyog- és kullancsirtást is a helyszínen, így aztán mindenki leterítheti a piknikpokrócot.

A halászléfőző versenyre eddig tíz csapat jelentkezett, a közös üstben pedig száz-százhúsz adag hallé fő majd. Újdonság, hogy lesz lángossütés is – méghozzá egy Trabantból készített alkalmatosságon –, a Teleki iskola pedagógusai jóvoltából.

A főzőverseny helyezettjeit idén is díjazzák, de a vendégek sem maradnak meglepetés nélkül, hiszen terveznek https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbolát is.

A családi nap reggel kezdődik, és a hangulattól, no meg az időjárástól függ, hogy mikor fejeződik be – volt, hogy délután négyig-ötig maradtak a horgászok és az érdeklődők, de nyúlt már estébe is a mulatság. Az időjárás várhatóan kegyes lesz az idén, napsütéses, de nem túl meleg időt mondanak a meteorológusok, úgyhogy sem az eső, sem a nagy hőség nem ronthatja el a horgászok és a vendégek kedvét.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email