202310_erdivse_archiv

Váratlan vereség a sereghajtó otthonában

202310_erdivse_archiv

Váratlan vereség a sereghajtó otthonában

Vezetett, mégis kikapott az Érd Dunaújvárosban, a harmadosztályú futballbajnokság aktuális játéknapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoport 28. fordulójában a Dunaújváros vendége volt az Érdi VSE. Domján Attila alakulata tizedik helyen állt a tabellán, a mérkőzést megelőzően, míg a hazaiak az utolsó, tizenhatodik pozícióból várták az ütközetet.

A mindkét félnek nagyon fontos három pontért zajló csata első félideje egyetlen gólt hozott: az Érdi VSE Horváth Benedek góljával megszerezte a vezetést a 36. percben. Térfélcseréig nem változott az eredmény, 1-0-ra ment a vendégcsapat.

A második félidőben az újvárosiaknak volt okuk örömre, ugyanis előbb a 49. percben Bata Kristóf egyenlített, majd a 67. minutumban Jakab Dávidnak köszönhetően fordított is a házigazda. A folytatásban már nem változott az állás, 2-1-re alulmaradt az Érdi VSE, ugyanakkor megőrizte tizedik helyét a tabellán.

Férfi labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoport, 28. forduló
Dunaújváros – Érdi VSE 2-1 (0-1)
Gólok: Bata 49., Jakab 67., ill. Horváth 36.

A következő, 29. fordulóban az Érdi VSE a Mohácsi TE 1888-at fogadja az Ercsi úton. Egyúttal búcsúzik is a csapat a hazai közönségtől, ugyanis a szezonban ez lesz az utolsó érdi mérkőzés. Az összecsapást május 19-én 17 órától rendezik.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email