22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik az ivartalanítási program az „összelicitált” támogatásokból

22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik az ivartalanítási program az „összelicitált” támogatásokból

Háromszázezer forint gyűlt össze az Érdi Civil Liciten június végéig a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány javára, akik ebből idén is meghirdethetik az ivartalanítási programot, hogy kevesebb kóbor állat legyen Érden.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az összegyűlt 302.100 forintból a felelős állattartást elősegítő kampányszerű ivartalanítási programunkat folytatjuk, ezzel rengeteg felesleges, gazdához jutási esély nélküli kutya és cica szaporulatot akadályozunk meg. A Sirius Alapítvány által több éven keresztül szervezett ivartalanítási akciókat mindig is hatalmas érdeklődés övezte, célunk, hogy segítséget nyújtsunk a rászoruló érdi lakosságnak házi kedvenceik ivartalanításában, mivel hisszük, hogy csak így indulhatunk el a fejlettebb nyugat-európai állattartási kultúra felé”, írta Böjtös Andrea, a Sirius Alapítvány elnöke a közösségi oldalon.

Andrea az Érd FM 101.3 kérdésére elmondta, hogy az összegyűlt pénzből körülbelül 80-90 állat ivartalanítását tudják támogatni. Az alapítvány munkatársai a napokban kezdik meg az egyeztetéseket az állatorvosokkal, akik részt vesznek majd az akcióban, és valószínűleg pár héten belül meg is tudják hirdetni az idei ivartalanítási programot.


Az Érdi Civil Liciten júliusban a Szikra Tehetséggondozó Egyesület javára lehet licitálni, akik a felajánlásokból tábort szerveznek az autista gyermekek számára augusztusban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email