22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: átalakulóban a hazatérő együttes

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: átalakulóban a hazatérő együttes

Ötödik új igazolását jelentette be a Merkantil Bank Liga NB II augusztus elseji rajtjára készülő Budaörs, melynek kerete alaposan megváltozott, de Márkus Tiborék hosszú évek után az új idényben már a nemrég átadott budaörsi stadionban fogadhatják ellenfeleiket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alaposan átalakul az előző másodosztályú idényben hatodik helyen végző Budaörs kerete a nyári átigazolási időszakban. A klub előző évi keretéből eddig tizenhárom labdarúgó hosszabbította meg szerződését, de mellettük kilencen távoztak. Helyükre eddig négy új igazolással, egy kölcsönből visszatérő és egy kölcsönbe érkező labdarúgóval erősítettek Márkus Tiborék.

A Budaörsnél az Érden nevelkedő csapatkapitány, Sajbán Miklós és Pintér Dominik mellett Váradi Alexander, Szabó Balázs, Menyhárt Attila, Kékesi Alexander, Gyurácz András, Fényes Szabolcs, Zsidai László, Molnár Csaba, Petneházi Márk, Horváth Emil és Horváth Roland is hosszabbított, de Kovács Péter, Halmai Ádám, Vágó Gábor, Czár Richárd, Marques-Airosa Patrik, Molnár Tibor, Pethő Bence, Petró Balázs és Csiki Norbert is a távozás mellett döntött.

A Budaörshöz súlyos sérülés és egy BVSC-s kölcsönidőszak után tér vissza a középpályás, Tóth Keve, aki mellett Lipótról érkezett a támadó, Winkler András, Szentlőrincről a balhátvéd, Kapronczai Gergely, Győrből a támadó, Vankó Imre, Paksról pedig kölcsönbe a középpályás, Bognár Dávid. Legutóbb pedig a Kaposvárról igazolt 33 éves csatár, Balázs Zsolt átigazolását jelentette be a Budaörs.

Márkus Tibor együttese augusztus elsején, 19 órától az újonc Kecskeméti TE vendégeként kezdi meg a Merkantil Bank Liga NB II új idényét, majd a második fordulóban, augusztus 8-án, 17.30-tól a nemrégiben átadott Árok utcai Stadionban fogadja a Szolnoki MÁV FC-t.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email