22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: Soros-gyámság alá került az érdi baloldal

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: Soros-gyámság alá került az érdi baloldal

Csőzik László, Szűcs Gábor, Havasi Márta és Csornainé Romhányi Judit a közgyűlés csütörtöki ülésén nemmel szavazott a kormány családvédelmi akciótervének intézkedéseit támogató határozatra. Az érdi családok cserbenhagyásával az érdi baloldal megbukott, végleg a mindent tagadás mocsarába süllyedt. Itt az ideje, hogy a helyüket tisztességes emberek vegyék át – fogalmazott Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Soros-hálózat gyámsága alá került az érdi baloldal: a közgyűlés csütörtöki ülésén – amelyen azt a határozatot tárgyaltuk, amely a családok védelmében hozott kormányzati intézkedések mellett foglalt állást a migráció ellenében – megjelent a Soros-hálózat embere. Hetek óta kértük az érdi baloldal képviselőit, nyilatkozzanak, hogy a családok életét megkönnyítő intézkedéseket, vagy a migrációt támogatják. Tegnap választ kaptunk a kérdésre: a baloldal négy képviselője, Csőzik László, Szűcs Gábor, Havasi Márta és Csornainé Romhányi Judit nemmel szavazott a kormány családvédelmi akciótervének intézkedéseit támogató határozatra. Mellettük ott ült a Soros-hálózat érdi embere, aki kontrollálta, hogy a baloldal képviselői a számukra előírt forgatókönyv szerint szólalnak-e meg, illetve úgy szavaznak-e, ahogyan azt vélhetően utasításba adták nekik – hangsúlyozta Simó Károly.

– Mindenki számára világossá vált ezzel, hogy az érdi baloldal a Soros-hálózat gyámsága alá került. Ugyanazt művelték, mint amit Soros európai emberei a családtámogatási akcióterv bejelentése után. Példa nélküli ugyanis az EU történetében, hogy egy tagállam kormányának pozitív családpolitikai intézkedéseit ilyen vehemenciával támadják meg – márpedig most ez történt. Ennek oka az Unión belüli, a migrációval kapcsolatos vita. A migráció támogatói odáig merészkedtek, hogy a magyar kormány családpolitikai intézkedéseit Hitlerével azonosították. Felháborító ez a dühödt támadássorozat, amely itthon és a nemzetközi sajtóban a baloldal részéről érte az intézkedéseket – hangsúlyozta Simó Károly, aki utalt arra is, hogy az SZDSZ-MSZP kormányok mindig csak elvettek a gyermekes családoktól, elvonták az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, a hároméves gyest, adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat. Ha tehetné, a baloldal megint elvenné ezeket a gyerekes családoktól, és a migránsoknak adnának juttatásokat, hiszen nyíltan bevándorláspártiak – tette hozzá.

–- Az érdi baloldal egyszerűen képtelen arra, hogy bármit is támogasson, kizárólag a tagadás, a rombolás élteti. A Modern Városok Program révén sorra érkeznek a támogatási források, amelyekből épülhet a város – ők minden erejükkel hazugságokkal támogatják a programot. Tudják, hogy Érd fenntartható fejlődéséhez szükséges az ipari park, de ezt is hazugságokkal támadják – azt mondják, nem adóbevételekre, hanem irodaházak építésére van szükség. Ez Varga Illés Levente álma, a hazugságsorozat egyik kiötlőjéé. Ezekért a személyes mutyikért rombolnának le mindent, amit az érdiek közösen építenek évek óta. Kíváncsiak vagyunk, vannak-e más ellenzéki hangok is Érden, mert nagy szükség lenne rájuk. Olyan ellenzékre, amely értelmesen és higgadtan képes gondolkodni a jelenről és a jövőről. Kíváncsiak vagyunk a Mi Hazánk Mozgalom programjára, kíváncsiak vagyunk a valóban függetlenek véleményére, az olyanokéra, mint Balla Imre vagy a 2030 eredeti értékeihez hű emberek, hogy végre értelmes vitát lehessen folytatni közügyeinkről, ne a hazugságokkal kelljen folyamatosan küzdenünk. A tegnapi nemmel, az érdi családok cserbenhagyásával az érdi baloldal megbukott, végleg a mindent tagadás mocsarába süllyedt. Itt az ideje, hogy a helyüket tisztességes emberek vegyék át – fogalmazott Simó Károly.

Az érdi Fidesz szóvivője beszámolt arról is, hogy aktivistáik április 6-án, szombaton elkezdik az EP-választási kampány során a támogató aláírások gyűjtését, a piacon és város több pontján.

– Aktivistáink személyesen is felkeresik otthonukban az érdieket. Kérjük, aláírásukkal támogassák a Fidesz EP-listáját. Figyeljenek arra is, hogy csak azokat fogadják, akik megbízólevéllel igazolni tudják, hogy valóban a Fidesz megbízásából gyűjtik az aláírásokat – hangsúlyozta Simó Károly.

 

Részlet a közgyűlés által nagy többséggel elfogadott határozatból:

Nekünk, megválasztott önkormányzati képviselőknek kötelességünk az itt élő családosok érdekeinek védelme. Ezzel a törekvésünkkel összhangban van a kormány családvédelmi akcióterve, amelyet így támogatni kötelességünk. Meggyőződésünk, hogy a kormány által kidolgozott családtámogatási akcióterv – a gyerekvállalás anyagi biztonságának elősegítése, a gyerekvállalás ösztönzése, a családok terheinek csökkentése, a nagyszülőknek a gyereknevelésben vállalt szerepének elismerése és a többi javasolt intézkedés – az egyetlen helyes, az európai értékrenddel, a zsidó-keresztény örökséggel összhangban lévő válasz a bevándorlás problémájára.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email