22_03_29_erdmost_nincskep

Aszfaltozás és bejárás a Mikszáth utcában

22_03_29_erdmost_nincskep

Aszfaltozás és bejárás a Mikszáth utcában

Elkészült a Mikszáth Kálmán utca Deák Ferenc és Petőfi Sándor utcák közötti szakaszának aszfaltozása. Balla Imre önkormányzati képviselő tájékoztatott bennünket a részletekről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balla Imre önkormányzati képviselő és Szarka Gábor az ÉKFI munkatársa bejárást tartottak a napokban elkészült Mikszáth Kálmán utca említett szakaszán. Balla Imre elmondta, hogy kisebb hiányosságok még tapasztalhatók, például a kocsibehajtókat is ellenőrizni kell.  „Egyébként azért jártuk be a területet, mert ez itt egy dombos rész és meg kell vizsgálnunk, hogy a vízelvezetést a domb lejtős részén hogyan lehetne megoldani, illetve ahol vannak szikkasztóárkok, de nem elég mélyek, azokat hogyan lehet kicsit elmélyíteni” – fogalmazott Balla Imre.

A héten elkészül a Petőfi Sándor és a Kossuth Lajos utcák közötti rész is, szintbe hozzák, eltakarítják a maradék aszfaltot és befejezik a kocsibeállókat is. Az önkormányzati képviselő arról is beszámolt, hogy lakosok nem mindig maradéktalanul elégedettek. Van, aki nagyon örül, van, aki kevésbé.

„Felszínre kerülnek olyan problémák, amik már évek, évtizedek óta fennállnak, és rajtunk kérik számon a lakosok. Úgy érzik, történik valami, de mégsem pont az, amit ők szeretnének. A képviselőtestület ettől függetlenül továbbra is azon dolgozik, hogy Érd szebb és élhetőbb legyen.

 „A Zsolt utca lesz még leaszfaltozva remélhetőleg ebben az évben, de ez az időjárás függvénye is. Kisebb munkák azért még várnak ránk, például meg kell oldanunk a vízelvezetési gondokat a Vörösmarty utcában. Az ÉKFI munkatársaival felvettük a kapcsolatot, ők majd eldöntik, mi a teendő pontosan és hogyan lehet megoldani.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email