22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándék vízitúra az egészségügyi dolgozóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándék vízitúra az egészségügyi dolgozóknak

A Dunai Flottilla -a Magyar Vízitúra Klaszter tagjai ajándék vízitúra napot szerveznek az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára június 19-én. Erről Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere számolt be közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Köszönetemet és megbecsülésemet fejezem ki a koronavírus-járvány ideje alatt végzett elkötelezett, áldozatkész munkájukért, helytállásukért, amelyet tolmácsolok Önök felé Önkormányzatunk, a városlakók és a magam nevében. Az egészségügyben dolgozók munkáját többféle módon igyekszünk megköszönni.”- olvasható Vezér Mihály Facebook oldalán.

Mint írja, tisztelettel ajánlja mindenki figyelmébe Tóth Ákosnak, a Dunai Flottilla -a Magyar Vízitúra Klaszter tagjának és tagjainak felajánlását az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára. A csapat ajándék vízitúra napot szervez számukra, köszönetként az elmúlt időszakban végzett megfeszített, áldozatos munkájukért. „Kérem, hogy ha tehetik vegyék igénybe a nagyszerű felajánlását, amelyet ezúton is köszönök Tóth Ákosnak és a Dunai Flottila csapatának, már nem az első eset, hogy példát mutatva, önzetlenül szolgálják városunk közösségét.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email