22_03_29_erdmost_nincskep

Másodszor is megnyeri Április az Érdi Vágtát?

22_03_29_erdmost_nincskep

Másodszor is megnyeri Április az Érdi Vágtát?

Második alkalommal rendezi meg az Érdi Vágtát, a Nemzeti Vágta helyi előfutamát a Simonpuszta Nemzeti Lovaskultúra Központ. Augusztus 29-én, szombaton egész napos, ingyenes programokkal, díjugratókkal, zenével várják az érdeklődőket, hogy együtt szurkoljanak Áprilisnak,aki idén érdi színekben indul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Délelőtt 11:30-kor az Érdi Vágta és a Kishuszár Vágta előfutamaival veszik kezdetét a programok Simonpusztán, ahol később díjugrató bemutatót is tartanak, illetve a helyiek, azaz a simonpusztaiak is megmutatják, mit tudnak lóháton. A Nemzeti Vágta érdi előfutamának döntőjére este 6 órakor kerül majd sor. 

Idén is lesz érdi az indulók között, nem is akármilyen lovon. Mint azt István Szabolcstól megtudtuk, a tavalyi Érdi Vágta nyertes lova, Április ezúttal érdi színekben indul, és persze nagyon szeretnék, ha idén is megnyerné, most már Érdnek az előfutamot. A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület sajtófőnöke azt is elárulta, hogy az előfutam valamennyi döntőse auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan kvalifikálja magát a Hősök terén megrendezésre kerülő Nemzeti Vágtára.

A sok lovas program mellett most sem lesz hiány zenében: 13:30-tól operett gálát adnak az Operettszínház művészei, 16:15-kor pedig az Egri csillagok „családi musical” feldolgozásából lehet ugyanitt részleteket megtekinteni, az estét aztán 19:30-kor szintén egy „családi musical” zárja, a „Magyar nemzet történelmi jelképei” címmel.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email