22_03_29_erdmost_nincskep

Szent István napi programkavalkád történelmi musicallel

22_03_29_erdmost_nincskep

Szent István napi programkavalkád történelmi musicallel

Kora délutántól késő estig tartó, ingyenes programokkal várja az érdeklődőket augusztus 21-én, pénteken Simonpuszta. Az est fénypontjaként egy történelmi musicalben elevenedik meg a Baradlay testvérek története, azaz A kőszívű ember fiai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A színpadi programok között lesznek lovas bemutatók, néptánc és táncház a Forrás Néptánc Együttes vezetésével, sok-sok zene csellóval, operett és musical gálával, a nap csúcspontjaként pedig este 8-kor A kőszívű ember fiai történelmi musicalt lehet megtekinteni a Magyarock Dalszínház előadásában. 

„Bár az országos megemlékezések és ünnepek jórészt elmaradnak, itt, Simonpusztán, a szabad területen kockázat nélkül élvezhetjük egymás társaságát” – mondta el Laklóth Aladár művészeti vezető az Érd FM 101.3 kérdésére.

„Szeretnénk újra népszerűsíteni a lovas kultúrát, ennek jegyében különböző lovas sportok bemutatóját lehet megnézni majd, aztán Sasvári Sándor is látható lesz, aki állandó résztvevője a díjugrató versenyeknek, és többször fellépett már úgy, hogy lóháton énekelt. Lesz operett- és musicalbemutató a Fővárosi Operettszínház művészeinek a részvételével. Kalmus Felícián csellóművész a fantasztikus „Great, great grandma” című produkcióval örvendezteti meg az érdeklődőket. Az estet pedig a Magyarock Dalszínház és az újonnan megalakult Magyar Történelmi Színház koprodukciója zárja a Kőszívű ember fiai című nagyszabású előadásával, amiben a színészek és énekesek mellett hagyományőrzők is közreműködnek, kisebb csatajelenetekkel, ágyúszóval. 

Részletes program az esemény közösségi oldalán található.


További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email