22_03_29_erdmost_nincskep

Újra járható az Elöljáró utca

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra járható az Elöljáró utca

A tervezettnél néhány nappal hamarabb visszanyitották az Elöljáró utcát az autósok előtt a Velencei út sarkán, ahol a végleges lámpás csomópontot alakítják ki. Úgy tudjuk az ELMÜ-nek még ki kell váltania néhány villaoszlopot, amikor erre sor kerül, az utcát újra lezárják majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Puhi Tárnok Kft. április végén kezdte meg a végleges forgalomtechnika kiépítését a Velencei út-Elöljáró utca sarkán. Az érintett kereszteződés mind a négy ágát (a volt kenyérgyári behajtóval együtt) új, már végleges jelzőlámpa fogja szabályozni. A Szent István út-Kossuth Lajos utca csomópontban egy kisajátítási kérdés nehezíti a tervezést, ezért úgy tudjuk, ott egyelőre marad az ideiglenes megoldás, az is elképzelhető, hogy végleg.

Az Elöljáró utca Velencei út felüli szakaszán a kopóréteget még nem húzták fel, arra később kerül sor, de a könnyebb közlekedés érdekében a további munkákig újra járható a főút. 

A tervek szerint új gyalogos átkelőhely lesz a „kenyérgyári behajtónál”, továbbá a Velencei út 26. szám előtt meglévő gyalogos átkelőhelyet középszigettel fogják kibővíteni, hogy biztonságosabb legyen az átkelés. A buszmegálló átkerül a zöldséges elé, ami ráadásul rámápával is el van látva, így a kerekesszékesek és a babakocsisok is kényelmesen tudják használni. A kenyérgyár előtt már elkészült a parkoló és épül a kanyarodó sáv az Elöljáró utca és a telephely irányában, ahol az útpálya új aszfaltburkolatot kap, a járdát pedig részlegesen felújítják.

A Hivatalnok utca kereszteződésbe visszakerült a betonzár az Előadó utca irányába, a Felvigyázó utca a Főnök utca felé pedig továbbra is zárva van, így közlekedni a hídon keresztül az Elöljáró utca felé lehet. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email