vikicsalád

A Hegymegi-Barakonyi család lett az év családja

vikicsalád

A Hegymegi-Barakonyi család lett az év családja

Az Év Családja Díj annak az Érden élő családnak adományozható, amelynek tagjai mindennapi életükkel, munkálkodásukkal, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, közéleti szerepvállalásukkal is példaként állíthatók a város közössége elé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szent István-napján adták át Érden a városi kitüntetéseket a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Idén a díjat Barakonyi-Tóth Viktória és Hegymegi-Barakonyi Bálint családja kapta. 

Viktória és Bálint munkájuk mellett mindketten a helyi civil kezdeményezések lelkes szervezői és résztvevői, az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület tagjai. Két kislányuk nevelése mellett találkozhatunk velük minden szemétszedő akción, a legtöbbször csapatok szervezőjeként is.

Viktória nélkül aligha lenne ennyire sikeres az ÉrdKörbe, Bálintnak pedig egyebek mellett a légszennyezettség-mérő készülékek kihelyezését és üzembehelyezését köszönhetjük.

Sokat tesznek a kerékpáros közlekedés népszerűsítéséért, illetve a Darukezelő utcai klímabarát park kialakításáért. Viktória korábban a művelődési ház munkatársaként a városi rendezvények, a kulturális élet szervezéséből is alaposan kivette a részét.

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email