22_03_29_erdmost_nincskep

Döntős szépségek a fedélzeten

22_03_29_erdmost_nincskep

Döntős szépségek a fedélzeten

Tizenöt szépséget válogatott be az előzsűri a III. Pest Megye Szépe döntőjébe. A döntős hölgyek pedig kihasználták a jó időt és a verseny egyik szponzora által felajánlott lehetőséget: vitorláztak egyet az indiánnyárban. Nem öncélúan tették ezt, hiszen közben portrék is készültek róluk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Augusztus 20-áig lehetett jelentkezni a versenyre, aztán a Modell Divatiskolában két, zárt körű castingon válogatták ki azt a tizenöt hölgyet, akik közül valaki megkaphatja majd Kis Korinnától, a II. Pest Megye Szépe verseny érdi győztesétől a vándorkoronát a döntővel egybekötött gálán 2020. január 11-én a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

Mint azt Bada Zoltán, a verseny alapító-igazgatója kérdésünkre elmondta, a casting során elsősorban a jelentkezők arcát, mozgását és az összképet igyekeztek figyelembe venni.

Augusztus végén pedig már sor is került a döntős hölgyek első közös fotózására, méghozzá a Balatonon, egy vitorláshajón. Az erről készült képeket, illetve a döntőbe jutott hölgyeket itt tudja megtekinteni:

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email