sérültekért

Kertibútorokat fogadna örökbe a Sérültekért Alapítvány

sérültekért

Kertibútorokat fogadna örökbe a Sérültekért Alapítvány

Használaton kívüli, de még használható kerti bútorokat "fogadna örökbe" a százhalombattai Sérültekért Alapítvány.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Sérültekért Alapítvány 1991 óta végzi sérült emberek között közhasznú, 2009 óta kiemelten közhasznú tevékenységét Százhalombattán. Az alapítvány célja a tanköteles koron túli fogyatékkal élő emberek nappali ellátása, képzése, képességeik fejlesztése, foglalkoztatása, társadalmi beilleszkedésük segítése.

A Sérültekért Alapítvány a kezdetek óta elkötelezett abban, hogy a fogyatékkal élő emberek számára megteremtse az önálló és teljes emberi élethez nélkülözhetetlen körülményeket, minőségi szolgáltatásaival valamint foglalkoztatási programjával segíti ennek megvalósulását.

Az Alapítvány tevékenysége a helyi igényeknek megfelelően folyamatosan fejlődik. Kezdetben, a kilencvenes évek elejétől, szakköri keretek között népi kismesterségeket tanítottunk fiatal fogyatékos embereknek, amely tevékenységet 2005-ig kizárólag a helyi önkormányzat és pályázati forrásokból finanszíroztunk. A biztonságosabb pénzügyi működés érdekében az alapítvány 2005-ben hozta létre a nappali ellátó intézményt, a Sérültekért Alapítvány Mezőföldi Otthona Fogyatékosok Nappali Intézményét.

A Facebookon tették közzé, hogy örömmel vennék, ha kaphatnának olyan kerti bútorokat, amiket más már nm használ, de ők, némi felújítást követően még tudnának alkalmazni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email