22_03_29_erdmost_nincskep

A Lukin is csatlakozott a „Lélekhídhoz”

22_03_29_erdmost_nincskep

A Lukin is csatlakozott a „Lélekhídhoz”

Április 8-án 15 és 17 órakor egyszerre szólalnak meg a hangszerek az egész országban, amelyhez az érdi zeneiskola is csatlakozott. A hangversenyen adománydobozt helyeznek el, melynek bevételét a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével juttatják el Kárpátaljára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 Április 8-án a Lukin Csalogányai népdaléneklési verseny, és a „Táncoló Billentyűk” Zongorafesztivál is a jótékonysági eseményhez kapcsolódik.Ezekkel az eseményekkel csatlakozik ugyanis Lukin László AMI a „Híd Kárpátaljáért” segélyprogramhoz, amelyet a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésével magyarországi zeneiskolák, művészeti iskolák bevonásával a Kárpátalján élők támogatására tűzött ki. Az eseményről a Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető-helyettese, Csóka Gabriella nyilatkozott az Érd FM 101.3-nak!

„Nem volt kérdés, hogy szeretnénk részt venni ezen a jótékonysági rendezvényen. A zene szeretete mellett nagyon fontos számunkra az empátia, mások támogatása. Örömünkre szolgál, ha így módon is tudunk segíteni az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került kárpátaljaiakon.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email