fenyo

Szombaton indul a begyűjtő járat

fenyo

Szombaton indul a begyűjtő járat

​ Január 15-én indul az Érd és Térsége Hulladékkezelési Társaság első begyűjtő járata. A hétvégén 4–6 autó indul útjára, a város négy hulladékgyűjtő körzetéből most kettőben, január 22-én pedig a másik kettőben szedik össze a kitett karácsonyfákat . Minderről Csőzik László ír közösségi oldalán. ​

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László Polgármester azt írja közösségi oldalán, hogy akik nem vállalkoznak maguk az elszáradó fenyők feldarabolására és komposztálására, lassan kitehetik azokat a házak, lakások elé, mert most szombaton, január 15-én indul az Érd és Térsége Hulladékkezelési Társaság első begyűjtő járata. A hétvégén 4–6 autó indul útjára, a város négy hulladékgyűjtő körzetéből most kettőben, január 22-én pedig a másik kettőben szedik össze a kitett karácsonyfákat. Hogy melyik utcában pontosan mikor fordul az autó, itt találják.

A polgármester kifejti, hogy az ÉTH egy-egy ilyen nap alkalmával átlagosan több mint 40 tonnát szed össze, majd a fenyőket a Zöldhatár komposzttelepére viszi, ahol 100 százalékosan feldolgozzák, majd hozzáteszi, hogy január 15-én és 22-én a korábban kint lévő zöldzsákokat is elviszik a hulladékkezelő munkatársai.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email