22_03_29_erdmost_nincskep

Egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

A MÁV június 19-től július 17-ig a Nyugati pályaudvaron tetőfelújítást és egyéb fontos karbantartásokat végez. A karbantartás ideje alatt a Nyugatiból nem indulnak és oda nem is érkeznek vonatok, így menetrendi változások lépnek életbe, a Budapest-Székesfehérvár vonalon is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A MÁV június 19-től július 17-ig a Nyugati pályaudvaron a tetőfelújítás és a csarnokban végzett munkák mellett további fontos karbantartásokat is végez, amelyeket nem lehetne kivitelezni a vonatforgalom folyamatos fenntartása mellett. A karbantartás ideje alatt a Nyugatiból nem indulnak és oda nem is érkeznek vonatok, ezért jelentős menetrendi változások lépnek életbe a pályaudvart érintő vasútvonalakon. A vasúti pályán végzett munkáknak köszönhetően jelentősen csökken a meghibásodások, üzemzavarok száma, megelőzhető lesz a sebességkorlátozások bevezetése, pontosabbak lesznek a vonatok, a további felújítási munkáknak, korszerűsítéseknek köszönhetően pedig javul a pályaudvar szolgáltatási színvonala is.

Budapest-Székesfehérvár vonal

  • A Martonvásár és Kőbánya-Kispest között munkanapokon, valamint a Tárnok és Kőbánya-Kispest között hétvégi napokon közlekedő S36-os jelzésű személyvonatok rövidebb útvonalon, Martonvásár és Budapest-Kelenföld, illetve Tárnok és Budapest-Kelenföld között közlekednek.
  • A Budapest-Kelenföld és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon az S36-os vonatok eredeti menetrendjében a szegedi InterCityk-kel lehet utazni.

Kivételek

  • A Kőbánya-Kispestről Budapest-Kelenföldre 7:12-kor induló 3592-es számú vonat nem közlekedik.
  • Munkanapokon a reggeli időszakban Üllőről induló S36-os jelzésű vonatok Budapest-Kelenföldről indulnak 6:20-kor és 7:20-kor.
  • A G43-as jelzésű gyorsított vonatok Kőbánya-Kispest és Székesfehérvár között változatlan menetrendben közlekednek.
  • A munkanapokon reggeli időszakban Üllőről induló G43 viszonylatjelzésű vonatok azonban rövidebb útvonalon közlekednek, Üllő helyett Kőbánya-Kispestről indulnak 6:27-kor és 7:27-kor.

A teljes menetrendi változás itt érhető el: 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email