22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorítás Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorítás Százhalombattán

A százhalombattai megbetegedések száma soha nem látott mértékben növekedett, ezért szigorítások lépnek életbe a településen. Mostantól kötelező a maszkviselés a játszótereken, a buszmegállókban és a vasútállomáson, valamint több intézmény bejáratától számított 50 méteren belül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere Közösségi oldalán jelentette be, hogy keddtől szigorít a járványügyi intézkedéseken, Mint írja az elmúlt napokban sajnálattal tapasztalta, hogy a százhalombattai megbetegedések száma soha nem látott mértékben növekedett, ezért felül kellett vizsgálni a százhalombattai járványhelyzetet. „Úgy döntöttem, hogy -mindannyiunk egészsége és életvédelme érdekében – szigorítok az eddig alkalmazott óvintézkedéseken.”

A szigorítások értelmében a következő szabályok érvényesek Százhalombattán:

Minden 6 évesnél idősebb személynek KÖTELEZŐ a szájat és orrot teljesen eltakaró MASZK HASZNÁLATA Százhalombatta területén az alábbi helyeken:

– a nevelési-oktatási intézmények, az egészségügyi- és szociális intézmények, a kereskedelmi és vendéglátó üzletek, a hivatalok, a szolgáltató irodák, így különösen a bank, posta bejáratától számított 50 méteren belül,

– a játszótereken és

– a buszmegállók és a vasútállomás területén.

A polgármester abban bízik, hogy rövid idő elteltével ezek a korlátozó intézkedések eredményesnek bizonyulnak, és feloldhatók lesznek. „A vírus gyors terjedését két módszerrel tudjuk megfékezni. Az egyik, hogy beoltatjuk magunkat, nem válogatva a vakcinák között, hiszen mindegyik jobb, mint maga a fertőzés. A másik, hogy az elővigyázati intézkedéseket szigorúan betartjuk.”

Vezér Mihály arról is ír, hogy a önkormányzati költségen ismét szürik a Polgármesteri Hivatal, az önkormányzati intézmények és cégek, az egészségügyi központ, a bölcsőde és óvodáik dolgozóit, valamint lehetőséget biztosítanak az iskolai pedagógusok és alkalmazottak, illetve a kereskedelmi és szolgáltatási területen, mint pl. bankban, postán, kiskereskedelemben, fodrászatokban, illetve kozmetikákban dolgozók igény szerinti szűrésére.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email