22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdától enyhülés

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdától enyhülés

Hétfő és kedd hajnalban még kemény éjszakai fagyok várhatók, keddtől azonban enyhébb légtömegek érkeznek. Így szerdától jelentős enyhülésre szerdán napközben helyenként már a +10 fokot is elérhetjük. A kemény téli idő a hosszabb távú előrejelzések alapján jó ideig nem tér vissza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hideg, fagyos idővel indul a hét, a szélcsendes, hóval borított északi völgyekben továbbra is jellemző lesz a -15, -20 fokos fagy, de a  hideg időért cserébe sok napsütésre számíthatunk.

Keddtől nyugatiasra forduló áramlással egyre enyhébb légtömegek érkeznek. A legtöbb helyen még erős fagyokkal indul a reggel, ám nyugat felől egy melegfront felhőzete borítja be hazánk nagy részét. Nyugaton, északnyugaton főként a hajnali, reggeli órákban kisebb havazás is várható.

Szerdára megenyhül az idő, hajnalban az északi völgyekben sem lesz már hidegebb -10 foknál, és napközben  helyenként a +10 fokot is elérhetjük. Sok lesz felettünk a felhő, és kisebb csapadék is több helyen előfordulhat: a hidegebb északi, északkeleti tájakon hó, havas eső, máshol eső, zápor. A kemény téli idő a hosszabb távú előrejelzések alapján jó ideig nem tér vissza.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email