lidl_24_10

Ekkor nyithat meg az érdligeti Lidl

lidl_24_10

Ekkor nyithat meg az érdligeti Lidl

Újabb részletek derültek ki, mutatjuk mik azok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hamarosan befejeződik az áruház előtti csomópont átalakítása, így talán már valóban nem kell sokat várni az érdligeti Lidl áruház megnyitására a Kutyavári, Balatoni és Fürdő utcák ölelte területen.

László Ferenc, az érdi városháza kommunikációs vezetője az ÉrdMostot úgy tájékoztatta, hogy a kivitelező október végéig elvégzi a bolt előtti utcák elengedhetetlen átalakítását.

Miután a kereszteződés átépítésének kivitelezője, a Magyar Közút levonult, úgy a Lidlnek „már csak” a használatbavételi engedélyre lesz szüksége. Ennek kiadása pedig – ahogy azt korábban is megírtuk – a teljes beruházás engedélyezésének a felelősén, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatalon fog múlni, azaz, hogy ők milyen gyorsan intézkednek.

A kommunikációs vezető mindenesetre hangsúlyozta, a német cég az önkormányzattól minden szükséges dokumentációt, engedélyt megkapott. Így amint az említett, többi láncszem is a helyére kerül, úgy pillanatnyilag van rá esély, hogy az idei karácsonyi nagybevásárlást már az új érdi Lidlben is bonyolíthatjuk.

Címlap és belső képek: ÉrdMost/Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email