Érdi kézilabdázók nyilatkoztak

Kézilabda minden mennyiségben a Playoff-ban

Érdi kézilabdázók nyilatkoztak

Kézilabda minden mennyiségben a Playoff-ban

Terem- és strandkézilabda, felnőtt és utánpótlás korosztály, hazai és nemzetközi porond, klub és válogatott küzdelmek - kézilabda minden mennyiségben Érd FM 101.3-on.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 hétvégi adásának első órájában az NB I/B-s ÉRD női kézilabdacsapatával foglalkozunk. Beszélgetünk a játékoskeret átalakulásáról, a nyári felkészülési menetrendről és az új idény elvárásairól. Vendégünk lesz Simics Judit vezetőedző, valamint Török Fanni irányító és Braun Csenge balszélső.

Utóbbi játékos velünk marad a második órában is, amikor az idei hazai és nemzetközi strandkézilabda szezont elemezzük. Braun Csenge ugyanis Magyar Kupát nyert a Szentendre színeiben és esélyes a magyar bajnok cím elhódítására is. A stúdióba érkezik Imre Szofi is, akivel visszatekintünk a szkopjei U20-as női kézilabda-világbajnokságra, amelyen remekelt a magyar válogatott és úgy nyert ezüstérmet, hogy csupán a döntőben kapott ki Franciaországtól.

Tehát Playoff péntek este nyolc órától, szombaton és vasárnap déltől az Érd FM 101.3-on, online pedig az erdmost.hu hírportálon. Szerkesztő-műsorvezető: Pecsuvácz Péter

Fotó: Szabó Katalin/Érd Médiacentrum

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email