harmat_ákos

Harmat Ákos: Megértem rá, hogy szerepet vállaljak a közéletben – videó

harmat_ákos

Harmat Ákos: Megértem rá, hogy szerepet vállaljak a közéletben – videó

Érd nemrégiben megválasztott alpolgármesterével beszélgettünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Harmat Ákos a helyi közélet egyik friss arca, aki a júniusi önkormányzati választáson nyerte el az érdiek bizalmát és került a helyi közgyűlésbe, aminek a legutóbbi, alakuló ülésén az alpolgármesteri tisztséget is megkapta.

Azonban a régebbi érdieknek mégis ismerősen csenghet a neve, ami nem véletlen, ugyanis annak a Harmat Bélának az unokaöccséről van szó, aki a rendszerváltás utáni Érd polgármestere volt, több, mint egy évtizeden át.

És, mint azt a vele készült podcastunkban elmondta, ez nem csupán rokonság, hiszen a politika iránti érdeklődését is nagybátyja alapozta meg.

Ennek ellenére önmagát nem politikusnak, inkább közéleti szereplőnek tartja, aki örül annak, ha majd az emberek leszólítják a boltban vagy az utcán és elmondják neki a véleményüket.

Az egyébként hatgyermekes mérnök, pedagógus és edző sokáig a sport világában mozgott, és csak néhány éve kezdett el olyan újabb lehetőségeket is keresni, ahol szintén emberekkel dolgozhat, embereknek segíthet.

„Most már megértem arra, hogy a közéletben is szerepet vállaljak”

– fogalmazott.

A Harmat Ákos alpolgármesterrel készült teljes beszélgetést – amiben természetesen a leendő képviselői munkájáról is szó esett – lentebb tudják megtekinteni.

Címlapkép: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email