arany_suni_muzeum_borito_kesz

Csak egy lájk: önre is számít a Földrajzi Múzeum

arany_suni_muzeum_borito_kesz

Csak egy lájk: önre is számít a Földrajzi Múzeum

Ha csütörtök délutánig fél 2-ig elég sokan lájkolják a múzeum videóját, akkor az érdi kulturális intézmény elnyerheti az Arany Süni Vándordíjat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közel húsz esztendős múltra visszatekintő Múzeumok Őszi Fesztiválja idén is az úgynevezett Országos Múzeumpedagógiai Konferenciával zárul november 4-5-én, Miskolcon. A fesztivált lezáró szakmai rendezvényen pedig ismét átadják majd a 2023-ban alapított Arany Süni Vándordíjat, amit első alkalommal a borsodi megyeszékhelyen található Herman Ottó Múzeum nyert el.

A vándordíjjal a programsorozathoz csatlakozó intézmények teljesítményének az elismerése a cél, a kitüntető címet pedig úgy lehet megszerezni, ha az adott múzeum a részvételen túl egy videóriportot is készít az egyik olyan rendezvényéről, amit kifejezetten a Múzeumok Őszi Fesztiváljának idején, illetve apropóján szervezett.

Az Arany Süni Vándordíj

Eszerint járt el az érdi Magyar Földrajzi Múzeum is, akik az elmúlt hétvégén – immár másodjára – megtartott „Gesztenye kavalkád a múzeumkertben” című programjukkal, és az arról forgatott kisfilmjükkel indulnak a megmérettetésen, amit azóta már fel is töltöttek a kiíró Facebook oldalára.

Ezzel pedig meg is kezdődött a verseny lényegi része, ugyanis az érdi múzeum győzelme azon fog múlni, hogy a feltöltéstől számított 48 órán belül hány lájkot kap a videó. Illetve, hogy ez a lájkmennyiség mire lesz majd elég a végelszámolásnál a többi indulóval összevetve.

Gesztenye kavalkád a múzeumkertben 2024-ben

A videó egészen pontosan 2024. október 15-én kedden, 13 óra 27 perckor került ki a Múzeumok Őszi Fesztiváljának közösségi felületére, vagyis csütörtök kora délutánig van időnk, hogy a tetszésünket kifejezzük.

Tehát, aki szeretné őket hozzásegíteni a diadalhoz, annak semmi más dolga, mint IDE KATTINTANI, (esetleg megnézni a filmet), végül pedig egy lájkot nyomni a megfelelő helyen.

A vándordíj, valamint a nyertes múzeumnál maradó oklevél ünnepélyes átadására a már említett november eleji konferencián kerül sor.

Címlapkép: ÉrdMost belső képek: ÉrdMost, Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email