240828-erdivse

Már a negyedik helyen áll az Érdi VSE

240828-erdivse

Már a negyedik helyen áll az Érdi VSE

Ezúttal Sopronban diadalmaskodtak labdarúgóink, így egy újabb győzelemmel legközelebb akár már az élre is állhatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A győzelem reményében utazott az Érdi VSE a hűség városába, azaz Sopronba a labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoport 5. fordulójában. A hétközi bajnokit megelőzően Domján Attila vezetőedző együttese hetedik helyen állt hét ponttal, a soproniak pedig nyolcadikként várták a folytatást, öt egységgel a tarsolyukban.

A bajnoki párharc szoros küzdelmet és gólszegény találkozót hozott. Az első félidőben egyik fél sem tudta bevenni a másik kapuját. Nem úgy a második játékrészben: a 65.percben megtört a gólcsend, ugyanis az Érdi VSE játékosa, Suszter László Márk betalált a házigazdák kapujába, 1-0-s vezetéshez juttatva a vendégcsapatot. A folytatásban a soproniak nem tudtak egyenlíteni, így az ÉVSE megnyerte a mérkőzést és begyűjtötte az újabb három bajnoki pontot.

Nehéz mérkőzésen sikerült nagyon értékes győzelmet elérnünk. Az első félidőben játszottunk jobban. Jó helyeken szereztünk labdákat, amiből ígéretes kontrákat vittünk végig. Sajnálom, hogy ezekből a lehetőségekből nem tudtunk eredményesek lenni. A második félidő kiegyenlítettebb volt, mégis ebben a játékrészben lőttük a győztes gólunkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ehhez kellett a Göbi extra észrevétele és kivitelezése, ahogy a gólpasszt adta a Suszter Lacinak. Persze az egész csapat nagyot melózott! Gratulálok mindenkinek!

-értékelte a látottakat a csapat edzője, Domján Attila.

Az Érdi VSE ötödik játéknap után feljött a tabella negyedik helyére a Pest vármegyei gárda, ráadásul a második és harmadik helyezettel holtversenyben egyaránt tíz ponttal rendelkezik.

Legközelebb szeptember 1-jén, a 6. fordulóban lép pályára a gárda, méghozzá a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban látja vendégül a Balatonfüredi FC-t. A bajnoki 16 órakor kezdődik.

Fotó: Balogh István (archív)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email