sparkler-1835387_1280

Már ma érdemes résen lenni, nehogy lemaradjunk a tűzijátéknemnézésről

sparkler-1835387_1280

Már ma érdemes résen lenni, nehogy lemaradjunk a tűzijátéknemnézésről

Városunk szerencsére évek óta nem költ helyi dirr-durra. Akik azonban másutt töltik a hosszú hétvégét, legyenek résen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Számos település, köztük Balaton-partiak is, mint például Balatonboglár, 19-ére hozta előre a közpénzégetés szeánszát.

Aki azt gondolná, hogy a madárpusztítás, kutyaveszejtés szempontját a nép boldogítása írja felül, gondoljon bele, ha dönthetne róla, elköltene-e csaknem nettó kétmilliárdot puffogtatásra, és még ötször annyit kiegészítő programokra? Ha nem, akkor inkább mire költené, amivel előbbre jutna az ország?

Nem túloztunk, hiszen idén ez lesz a nagyságrend. De már tavaly is csak a 34 ezer pirotechnikai effektre, minden idők, de főként is Európa legnagyobbnak mondott tűzijátékára nettó 1,4 milliárdot küldtek föl az égbe, a kísérő ünnepségsorozatra nettó 10 milliárdnál is többet. Nincs az az illúziónk, hogy ha senki nem nézné, akkor elmaradna a tűzijáték, mindenesetre üzenjünk egy „nemkell”-t minél többen a Kutyapárt kezdeményezését követve, akik helyesen állapították meg, hogy míg tűzijátéknézés közben kizárólag tűzijátékot nézni tudunk, addig tűzijáték nemnézéskor azt csinálunk, amit akarunk. Bárhol, bármikor, egész nap.

„Használd hát ki – üzeni a Kutyapárt, és a nemnézések fogadására FB-eseményt is hozott létre – küldj képet üzenetben idei legemlékezetesebb tűzijáték nemnézésedről, hogy unokáink is emlegethessék!”

Aki pedig végképp nem tud lemondani a tűznézésről, gyújtson meg családi, baráti körben egy csillagszórót!

Fotó: Pixabay; Kétfarkú Kutyapárt FB

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email