summerfest_archiv_2

Idén is sztárparádé lesz a százhalombattai Summerfesten

summerfest_archiv_2

Idén is sztárparádé lesz a százhalombattai Summerfesten

A nemzetközi és hazai táncegyütteseken túl - többek közt - a Budapest Klezmer Band, a Besh o droM, sőt még Kis Grófo is fellép hazánk nagy múltú folklórfesztiválján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két felvezető program már le is zajlott az idén immár harmincegyedik alkalommal megtartott Summerfesten, ami ezúttal is minél mélyebbet kíván meríteni a hazai és külföldi népi kultúrából.

A lényeg persze még csak ezután következik, hiszen a fesztivál nyitóünnepsége augusztus 16-án, azaz most pénteken lesz, amikor is az eseményre érkező nemzetközi, valamint magyar táncegyüttesek bemutatkoznak a közönségnek. Idén egyébként hét országból: Ciprusról, Észtországból, Franciaországból, Kolumbiából, Mexikóból, Olaszországból és Szlovákiából érkeznek táncosok.

A fesztivál teljes, részletes programját IDE KATTINTVA találja.

Noha a Summerfest kezdetektől napjainkig legfőbb célja, hogy bepillantást engedjen a különböző népek tánckultúrájába, az idők során egyéb műfajok is megjelentek a programkínálatban.

Így a táncegyüttesek mellett színházi előadások és jó nevű előadók koncertjei is várják az érdeklődőket az augusztus 21-éig tartó eseményen.

Fotó: Facebook/Summerfest

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email