20240629_ironman-gyory-bela

Világkupa-ezüsttel tért haza az érdi vasember

20240629_ironman-gyory-bela

Világkupa-ezüsttel tért haza az érdi vasember

Ismét embert próbáló teljesítménnyel rukkolt elő Győry Béla, aki a Franciaországi Colmarban öregbítette városunk hírnevét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi sportember ezüstérmet nyert az Ultratriatlon Világkupán. A franciaországi Colmarban rendezett erőpróbán ezúttal is elképesztő produktummal rukkolt elő Győry: 7,6 km-nyi távot úszott, 360 km-t kerékpározott és 84,4 km-t futott.

Alapvetően tudtam, mire készülök, nagyon sok tapasztalatom van már, és a felkészülés is elég jól sikerült. Nincs okom panaszra. Egy ironman verseny mindig nehéz, pláne kettő egymás után. Az idegrendszer ezen a szinten már elfárad. Nagyon meleg volt mindkét nap, oda kellett figyelni a hűtésre. Ketten a hőség miatt fel is adták, a második nap már nem jöttek el az uszodába

— kezdte élménybeszámolóját Győry Béla.

Győry Béla a világkupa-ezüstéremmel

Ez a verseny most arra volt jó, hogy a szeptemberben, az olaszországi Garda tónál tartandó világkupa előtt lássam, hol tartok a felkészülésben, mi az, amin még dolgoznom kell. Öt nap alatt öt ironman versenyen indulok majd, azaz minden nap 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42 km futás lesz a leküzdendő táv. Itt is szeretnék dobogós helyezést elérni. Nagyon köszönöm a családomnak, a támogatóknak és minden szurkolómnak a kapott segítséget és kedves szavakat”

— nyilatkozta az Érd Médiacentrumnak a világkupa-ezüstérmes vasember.

Fotók: Győry Béla

További cikkeink

További cikkeink

Érd MJV Polgármesteri Hivatala Adóigazgatási Főosztály pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében adóügyi ügyintéző

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email