dugo_jpg_pixabay

Eleshet az M0-ás, tájékozódjon, mielőtt útra kelne

dugo_jpg_pixabay

Eleshet az M0-ás, tájékozódjon, mielőtt útra kelne

Torlódásokra számíthatnak az M0-son közlekedők az elkövetkező hetekben, mutatjuk, hol és milyen munkálatokat végeznek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Karbantartási és üzemeltetési munkálatokat végeznek a következő két hétben az M0-s szigetszentmiklósi szakaszán.

Egyes munkafolyamatokat az éjszakai órákra időzítenek majd, de időszakosan torlódásra számíthatnak az arra közlekedők. Érdemes tehát még indulás előtt tájékozódni az aktuális korlátozásokról, illetve forgalmi helyzetről – tanácsolja a Magyar Közút Nonprofit Kft.

Lássuk, mire számíthatnak azok, akik az M0-son autóznak a következő napokban:

Július 1-4. között a Soroksári hídon javítják a burkolatot. Hétfőn az M1-es autópálya felől az M5-ös irányában a külső sávot zárják le, emiatt két sávon haladhat majd a forgalom.

Hétfő este 8-tól sávelhúzásos terelést építenek ki, így július 3-ig két sávot zárnak majd le A külső és leállósávot használhatják az autósok.

Július 4-én a külső sávot zárják le ezen a szakaszon, így a két belső sávon közlekedhetnek majd a sofőrök az esti órákig.

Július 7-én reggel 6-tól az esti órákig mozgó terelés mellett javítási munkálatokat végeznek majd a Hárosi hídon, emiatt a forgalom csak a külső, illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat.

Egy hétre rá, június 14-én,a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek garanciális javításokat az M0-s autóút ugyanezen oldalán a 13-as kilométerszelvénynél, itt viszont csak a külső sávot használhatják majd a sofőrök.

Fotó: Pixabay, Freepik

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email