kaposvar_erd_foci_24_05

Hiába lőttek három gólt focistáink, mégis kikaptak – videó

kaposvar_erd_foci_24_05

Hiába lőttek három gólt focistáink, mégis kikaptak – videó

Gólzáporos meccsen a Kaposvár otthonában zárta az idényt az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mérkőzés előtt a negyedik helyen álló Kaposvári Rákóczihoz látogatott a kilencedik Érdi VSE felnőtt férfi labdarúgócsapata az NB III. Dél-Nyugati csoportjának záró fordulójában.

Nem indult jól a meccs érdi szempontból, hiszen egyrészt Farkas Bálintot már a 12-ik percben kiállították, pár perc múlva pedig a vezetést is megszerezték a hazaiak. Mégsem omlott össze az Érd, Németh Gábor Vince révén hamarosan egyenlítettek a vendégek.

Innentől kezdve pedig igazi adok-kapok alakult ki, hol az egyik, hol a másik csapat lőtt gólt. Végül 3-3-nál vonultak szünetre a felek.

A második félidő már jóval csendesebben zajlott, sokáig nem esett újabb találat, aztán a hajrában a Kaposvár megrázta magát, és a 86-ik, valamint a hosszabbítás negyedik percében is megrezgette az érdi hálót. Így alakult ki az 5-3-as végeredmény.

„Mindkét csapat felszabadultan futballozott, s ez érződött a mérkőzésen. A terveinket felborította a kiállítás, hiszen azt követően beszorított minket a Kaposvár, viszont a kontráink hatékonynak bizonyultak. Amit sajnálok, hogy a vezetésünk után gyorsan kiegyenlített a hazai csapat, hiszen, ha egygólos előnnyel mentünk volna szünetre nagyobb esélyünk lett volna a pontszerzésre. A második félidőben fel őröltek bennünket, bosszantó hogy a 4. kapott gólunkat pontrúgást követően kaptuk”

– fogalmazott a klub honlapjának adott nyilatkozatában Domján Attila, az Érdi VSE vezetőedzője.

Ugyanakkor az Érd végső helyezését sem ez, sem a többi pályán elért eredmény nem befolyásolta, így csapatunk a 9-ik helyen zárta a 16 csapatos bajnokság 2023-24-es évadát.

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email