delta-roplabda-nb2

Idegenben nyertek, csoportmásodikként zártak a Delta Tigrisek

delta-roplabda-nb2

Idegenben nyertek, csoportmásodikként zártak a Delta Tigrisek

Győzelemmel zárta a Delta RSE Érd a női NB II-es bajnokságot, így a harmadik helyről előrelépett a másodikra a tabellán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szép lezárása volt a vasárnap a 2023/2024-es idénynek. Dömötör-Mátrai Beáta felnőtt alakulata a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület otthonában szerepelt a női NB II alsóházi rájátszásának nyugati csoportjában. A sereghajtó vendégeként a győzelemért szált harcba a Delta, ami össze is jött. Az első szettet 25:15-re, a másodikat 25:13-ra nyerték a tigrisek, ezután viszont egy hullámvölgy következett és 25:23-as sikerével szépített a SzOESE. A negyedik játszmára ismét megrázták magukat a mieink és 25:18-ra hozták az etapot, 3:1-es győzelmet aratva a mérkőzésen.

Az első két szett könnyed játéka után csak a cipőt küldtük a pályára, ami kevésnek bizonyult. A negyedik szettben megráztuk magunkat és visszavettük a kezdeményezést. Örülök, hogy pozitív élménnyel zártuk az NB II-es szezont”

— értékelt Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

A siker egyben azt is jelentette, hogy a Delta RSE 14 ponttal zárja a rájátszást és a harmadik helyről feljön a másodikra, megelőzve a Szent Benedek RA II-t.

Női röplabda NB II, rájátszás, alsóház, nyugat
SZoESE – Delta RSE 1:3 (-15, -13, 23, -18)
Delta: Szokolai, Vincze, Kiss B., Kiss D., Bakos, Ürögi. Csere: Kauba, Katona (liberók), Méhn, Cseh. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email