dr.sólyom attila

Megszólalt az érdi Fidesz eltűnt jelöltje

dr.sólyom attila

Megszólalt az érdi Fidesz eltűnt jelöltje

Dr. Sólyom Attila képviselőjelölt saját közösségi oldalán üzent.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ahogy azt a korábban megírtuk, az érdi Fidesz az önkormányzati választásokon a 11. választókerületben dr. Sólyom Attilát indította képviselőjelöltként. Ezt a helyi fideszes újság, az Érdi Hírek április 4-én megjelent száma közölte. Azonban a Facebookon feltűnt egy másik jelölt is, Weidel Walter, aki szintén a 11. választókerületben indul a párt színeiben.

Mindezek után felmerül a kérdés, hogy mi történt Sólyom Attilával, aki április 4-e óta nem tett közzé semmit közszereplői oldalán, telefonon pedig nem értük el.

Nem kellett sokat várni, hiszen cikkünk megjelenése után az érdi Fidesz rejtélyesen eltűnt jelöltje saját Facebook-oldalán adott magyarázatot a kialakult helyzetre.

„A Választókerületi Elnök Úr kérésére – a konstruktivitás jegyében – sajnos visszalépek az egyéni képviselői jelöltségtől. Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást, a sok segítséget. A Kampányban, illetve az Érdi Fidesz munkájában továbbra is aktívan részt veszek. Hajrá Érd!”

– írja Sólyom a közösségi oldalán.

A jelöltségtől való visszalépés konkrét okairól írásban megkerestük a választókerületi elnököt, dr. Aradszki András országgyűlési képviselőt. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

fotó: Sólyom Attila Facebook-oldala

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email