simics_judit

Jövőre is Simics Judit lesz az ÉRD vezetőedzője

simics_judit

Jövőre is Simics Judit lesz az ÉRD vezetőedzője

Még javában tart a női NB I/B-s szezon, de az már biztos, hogy a szakember folytatja a munkát Érden.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Láthatóan elégedett a klub a szakvezető munkájával, bizonyítja ezt az is, hogy a szerződéshosszabbítás is megtörént az elmúlt napokban. A bajnoki hajrát kedvező helyről várják Simics Judit lányai, hiszen a csapat a harmadik a tabellán, mindössze két pont a hátránya az Esztergomi Vitézekkel szemben.

„Szeretném teljesíteni, amit vállaltam, ha pedig nem sikerül idén, akkor jövőre mindenképpen”

– nyilatkozta Simics Judit a klubnak adott interjúban.

A szakember szerint a matematikai esélyük megvan még a feljutásra, persze bravúr is kell hozzá, de sem ő, sem pedig a csapat sem gondolja másképpen, hogy amíg van esély, addig azt tartják szem előtt, amit célként kitűztek maguk elé – tette hozzá. Úgy látja, hogy hibázási lehetőség már nincsen, ezért is nehéz dolguk lesz az idény hátralévő részében. Bárhogy is alakul a szezon, jövőre mindenképp szeretnénk visszakerülni a legjobbak közé – tette hozzá.

Simics Juditnak ez az első teljes szezonja Érden, sok fiatal játékossal kell együtt dolgoznia az idei keretben. Megjegyezte, hogy az idény kezdete óta folyamtosan változik a csapat, főként a sérülések, kölcsönadás vagy kettős játékengedély miatt. Ez pedig mindig újratervezéseket igényelt, ami egyáltalán nem könnyítette meg a csapat munkáját.

Azt viszont sajnálja, hogy alapemberek távoznak a csapattól, bízott abban, hogy a keret nagyrésze együtt marad.

Mindemellett a szakvezető pozitívumként megjegyezte, hogy többen maradnak jövőre, mint amennyien mennek, ami azért más az előző évhez képest, mondhatni a mag együtt marad. Hozzátette: öröm az is, hogy vannak, akik szívesen jönnek ide játszani.

„Ebben pedig fontos az is, hogy vannak céljaink. Lesznek közöttük, akik volt tanítványaim vagy csak itt szeretnének dolgozni. Ez pedig szerintem jó dolog, hogy még mindig vonzó többeknek idejönni Érdre”

– zárta szavait Simics Judit.

fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email