Érdi VSE labdarúgócsapata

Kiütötték az érdi focistákat

Érdi VSE labdarúgócsapata

Kiütötték az érdi focistákat

Edzőjük szerint a szilveszteri kabarét idézte az Érdi VSE hétvégi súlyos veresége.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 20. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén a magyar harmadosztályú bajnokságban, aminek keretében Dunaföldvárra látogatott az Érdi VSE.

Nem ígérkezett könnyűnek a meccs, hiszen a hazaiak negyedik, míg az Érd tizedik helyezettként vágott neki a küzdelemnek. És ha ehhez hozzátesszük, hogy a Dunaföldvár már a pontvadászat őszi szezonjában is csúnyán – 4-1-re – elverte az Érdet, ráadásul akkor az Ercsi úton, úgy különösen nehéz mérkőzés előtt álltak az érdi labdarúgók. Ahogy tovább bonyolította dolgokat az is, hogy sérülések és eltiltások miatt Ebedli Zoltán vezetőedzőnek számos alapemberét is nélkülözni kellett.

Mindezek fényében talán nem is volt meglepő, hogy az Érd már a második percben hátrányba került, a félidőt pedig három gólos hátránnyal zárta, majd a második félidőben még további két találatot beszedve súlyos, öt gólos vereséggel fejezte be a mérkőzést.

„Fizikálisan nem tudtuk felvenni a versenyt, nem sok párharcot nyertünk, konkrétan szerintem nullát. Anélkül pedig a mai fociban lehetetlen boldogulni. Szerintem a szilveszteri műsorokba, ha csak a mi kapott góljainkból lenne összeállítás, akkor is kitöltené a műsoridőt. Ez van, fel kell állni és jövő hétre össze kapni magunkat mert az sem lesz könnyebb”

-fogalmazott Ebedli Zoltán a találkozó után a klub honlapjának.

Míg Varga Balázs, a Dunaföldvár vezetőedzője a következőképpen látta az eseményeket:

“Gratulálok a csapatnak a kiváló eredményhez és teljesítményhez. A játékosok szinte mindent betartottak amit megbeszéltünk és gyakoroltunk, emellé pedig kitűnő mentalitással is léptek pályára, aminek kimondottan örülök. Jól működött a csapatvédekezésünk, szinte az egész kilencven perc alatt nyomást tudtunk helyezni az ellenfelünkre, amivel uralni tudtuk a mérkőzést. Végre sikerült jól kihasználni a lehetőségeinket is, hiszen az első nagyobb helyzeteinket gólra is váltottuk. Az egész mérkőzést kontrolláltuk, magabiztosan játszottunk és teljesen megérdemelten győztünk ilyen arányban, aminek nagyon örülünk”

NB III. Dél-Nyugati csoport 20. forduló
FC Dunaföldvár – Érdi VSE 5-0 (3-0)
Gól: Tóth M. (2., 34., 58.), Tóth Á. (41., 78.)

Az Érd pillanatnyilag a 16 csapatos bajnokság 10-ik helyén áll, és a legközelebbi fordulóban, március 24-én a negyedik helyezett Nagykanizsa csapatát fogadja a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email