erd-kupa-vivas

Idén is az Érd Arénában ragadnak fegyvert a vívók

erd-kupa-vivas

Idén is az Érd Arénában ragadnak fegyvert a vívók

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Érd Kupa párbajtőrvívó versenyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2024. április 6-án randevúznak a városban a hazai és külföldi párbajtőrvívók. A Danubius Regionális Sport Club egynapos viadalán serdülő és szabadidős felnőtt korosztályban, női és férfi kategóriában mérkőznek meg egymással a sportolók. A sorozat idei helyszíne a tavalyi évhez hasonlóan az Érd Aréna lesz.

„Tizenegyedik alkalommal rendezzük meg saját vívóversenyünket Érden, amire a 2011-es induláskor nem feltétlen gondoltunk. Az elsőt a Kőrösi iskola tornacsarnokában tartottuk, ha jól emlékszem öt páston. Ehhez képest tavaly, a jubileum alkalmából az Érd Arénába költöztünk és húsz páston dőlt meg nálunk a szabadidős versenyek induló létszámának rekordja.”

— árulta el Ujjady Árpád szervező, a Danubius RSC elnöke.

A XI. Érd Kupa Serdülő és Szabadidő Párbajtőrverseny programja:
2024. április 6., Érd Aréna
09:00 Szabadidős férfi
11:00 Serdülő leány
13:00 Szabadidős női
14:00 Serdülő fiú

„Idén is igyekszünk színvonalas eseménnyel vendégül látni a versenyzőket. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is magas induló létszámra számítunk. Bár a nevezés még javában zajlik, de már tudható, hogy külföldi versenyzők is érkeznek hozzánk, hiszen épp a napokban futott be egy ciprusi jelentkezés. A versenyünk célja idén is a sportág népszerűsítése, ami kiváló alkalom az Érden és környékén élők számára, hogy testközelből ismerkedhessenek meg Magyarország legsikeresebb olimpiai sportágával. Ehhez díjtalan belépést biztosítunk mindenki számára”

— tette hozzá az edző-sportvezető.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email