esernyo_idojaras

A hosszú hétvégét nem ússzuk meg szárazon, de azért van jó hír is

esernyo_idojaras

A hosszú hétvégét nem ússzuk meg szárazon, de azért van jó hír is

Mutatjuk, mit tartogat számunkra az időjárás a következő napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön a borongós tájakon gomolyosodik a felhőzet, máshol a napos időt követően átmenetileg erősen gomolyfelhőssé válik az ég – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Záporeső csak néhol fordulhat elő. Az északnyugati, északi szelet kevés helyen kísérhetik élénk lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő este 2 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken közepesen vagy erősen felhős idő valószínű, inkább csak néhány órás napsütés lehet. Csapadék többnyire nem valószínű, de reggel, délelőtt az északkeleti, keleti határ közelében gyenge eső még előfordulhat, illetve estétől északnyugaton eredhet el az eső. A délkeleti szél átmenetileg megélénkülhet. A kora délutáni órákban 13, 19 fokot mérhetünk.

Felemás lesz a hétvége

Szombaton reggel, délelőtt még borult lesz az ég, majd délután nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható eső, zápor, a Dunántúlon egy-egy zivatar is lehet. Több helyen megélénkül, északnyugaton meg is erősödik az északnyugati szél. A hajnali 3, 10 fokról 11 és 18 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre érdemben csökken a felhőzet, napközben jellemzően gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel. Délelőttre keleten is eláll az eső, így napközben száraz időre készülhetünk. Megélénkül, több helyen meg is erősödik az északnyugati szél. Hajnalban 1, 8, míg kora délután 11, 17 fok valószínű.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email