napsutes_tavaszias_idojaras

Berobban a tavasz a következő napokban

napsutes_tavaszias_idojaras

Berobban a tavasz a következő napokban

Vasárnap felmelegedés veszi kezdetét, a jövő héten akár 20 fokot is mérhetünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasárnap eleinte közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, és többfelé a nap is kisüt. Eközben délnyugat felől főként hazánk középső harmadában megnövekszik a felhőzet, melyből elszórtan zápor előfordulhat – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A déli, délkeleti szelet helyenként élénk, északnyugaton néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés vasárnap estétől hétfő reggelig

A vastagabb felhőzet – miközben szakadozik – egyre inkább az ország keleti felére, majd északkeleti harmadára korlátozódik. E tájakon több helyen valószínű eső, záporeső. Eközben a gyengén felhős vagy derült Dunántúlon, valamint északkeleten helyenként köd, rétegfelhőzet képződhet.

A déli, délkeleti szél döntően gyenge vagy mérséklet lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8 fok között várható, a felhős, csapadékos keleti tájakon lesz a legenyhébb az éjjel.

Jövő heti kilátások 

A következő hét kellemesen alakul, a napsütést mindössze a felhők zavarhatják meg, jelentős mennyiségű csapadék pedig nem várható. A hőmérséklet az előttünk álló napokban nappal 15 és 20 fok között alakul és a hajnalok is enyhék lesznek, mindössze 7 fokig hűl majd a levegő az Időkép előrejelzése szerint.

 

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email